Neler Yeni

Türkiyeden yurt dışındaki bir banka kartına para transferi mümkünmüdür ?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,239
İsim
Turuncu Keskin
Arkadaş bankayı aramak zor olmamalı yazmış,yani ben bilmiyormuyum bankayı aramayı ?
E haklı? Arayabilirsin hangi bankadan göndereceksen. Şimdi burada herhangi biri gönderilmiyor dese yanlış veya doğru bilgileneceksin yazılanın %100 doğruluğu yok, emin olmak varken ne diye ihtimale bırakıyorsun?

DaffyGraphic

80+ Silver
Ne alaka şimdi? Sadece "Bankayı arayıp sormak zor olmamalı." dedim ve hemen yükseldiniz nedense.

Bankayı aradıysan aradım yazabilirdin hem daha fazla detay vermiş olurdun soruda.
Ben detay vermek için değil,sorumun cevabını almak için sordum soruyu.Biliyorsan evet veya hayır yazıp,bilmiyorsan yazmamayı tercih edebilirdin

Onurkotlutok05

80+ Gold
Türkiye'de herkes gergin bruh

Mümkün olmalı

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ben detay vermek için değil,sorumun cevabını almak için sordum soruyu.Biliyorsan evet veya hayır yazıp,bilmiyorsan yazmamayı tercih edebilirdin
Bildiğini doğru bilen kişilerde olabilir ve sen yanlış bilgilenebilirsin. Yukarıda @rintarou 'unda dediği gibi arayıp sormak en mantıklısı ama aradıysan ve düzgün cevap alamadıysan konuda belirtmen daha sağlıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne mesajı kascam Allah aşkına niye yükseltiyorsun beni ? Senin gibi bilmediğim bir konuya mesaj yazıp mesaj kasmıyorum
Nerede bilmediğim konuya mesaj yazdım? Uzatmasanız evet diyecektim zaten.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Lan noluyo olm ayrılın

DaffyGraphic

80+ Silver
E haklı? Arayabilirsin hangi bankadan göndereceksen. Şimdi burada herhangi biri gönderilmiyor dese yanlış veya doğru bilgileneceksin yazılanın %100 doğruluğu yok, emin olmak varken ne diye ihtimale bırakıyorsun?
Bankayı arayıp cevap alamadığım için sordum,net cevap verin demedim.

Bildiğini doğru bilen kişilerde olabilir ve sen yanlış bilgilenebilirsin. Yukarıda @rintarou 'unda dediği gibi arayıp sormak en mantıklısı ama aradıysan ve düzgün cevap alamadıysan konuda belirtmen daha sağlıklı.

Nerede bilmediğim konuya mesaj yazdım? Uzatmasanız evet diyecektim zaten.
Bankayı arayıp sormak zor olmamalı diye mesaj yazan ben değildim.Artık konuyu uzatma.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bankayı arayıp cevap alamadığım için sordum,net cevap verin demedim.

Bankayı arayıp sormak zor olmamalı diye mesaj yazan ben değildim.Artık konuyu uzatma.
Konuda belirtmediğin için öyle yazdım hala anlamadıysan senin sorunun. Uyarı yememek için gidiyorum iyi bilgilenmeler.

Yavuz241

80+ Bronze
Top Bottom