Neler Yeni

Türkiyeden yurt dışındaki bir banka kartına para transferi mümkünmüdür ?

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
Merhaba Arkadaşlar.Türkiyedeki ininal olsun,papara olsun,kredi kartı olsun ve.b gibi kartlardan yurtdışındaki bir banka kartına para transferi mümkünmüdür ?Bankayı arayıp cevap alamadım.
mümkündü sanırsam

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
paypal neden kapandıki ya

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Yavuz241

80+ Bronze

DaffyGraphic

80+ Silver
Günaydın. Kaç yıl oldu kapanalı.
Tüm siteler beni başka ülke olarak algıladığı için,ben girebiliyorum ama domainindeki oradaki ülke kodu yerine tr yazdığımda kapandı diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bankanın cevap vermemesi ilginç geldi.
Yani,arama gitmedi gibi bir şey oldu çok karışık bir olay oldu.O yüzden buraya sordum.Bunu anlatmamak için cevap vermedi yazdım

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
Ne ? Kapandımı paypal.Şimdi biliyorum bende.Türkiyedemi kapandı ? Sitesi falan hala çalışıyor.Ha şuan gördüm kapanmış.Türkiyede kapandı yazıyor
türkiyede kapandı

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba Arkadaşlar.Türkiyedeki ininal olsun,papara olsun,kredi kartı olsun ve.b gibi kartlardan yurtdışındaki bir banka kartına para transferi mümkünmüdür ?Bankayı arayıp cevap alamadım.
Hollanda'dan bir tanıdık benim banka hesabıma para gönderir gibi yaptı ve göndereceği tutara yakın işlem ücreti istedi. Buradan göndermek ne kadar tutar fikrim yok ama göndermem mümkündür. Western Union ile de gönderim sağlanıyor.

Top Bottom