2123 e bağlıArkadaşlar gerçekten bıktım bu ülkeden her şey çok pahalı tüm partilerden nefret ediyorum hepsi beter olsun ekran kartı alacaktım babamı işten atmışlar 50 yaşındaki babamı ağlattılar pc hevesim falan kalmadı sadece ekran kartı kalmıştı satmak zorundayım (kendimi acındırmak için yapmadım sadece içimi birilerine dökmem gerekiyordu)
Düzelmez bir sonraki 5 yıl içersinde görüşüm buKimseyi kandırdığim yok
öncelikle geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda daha iyi bir iş bulur. soruya gelecek olursak, türkiyede ekonominin düzelmesi için hiç sebep yok. üretim? yok. tarım? yok. ihracat? yok. ithalat? rekorları bizde. borç? boyumuzdan fazla. bu konuda ne yapıyoruz? saray.Arkadaşlar gerçekten bıktım bu ülkeden her şey çok pahalı tüm partilerden nefret ediyorum hepsi beter olsun ekran kartı alacaktım babamı işten atmışlar 50 yaşındaki babamı ağlattılar pc hevesim falan kalmadı sadece ekran kartı kalmıştı satmak zorundayım (kendimi acındırmak için yapmadım sadece içimi birilerine dökmem gerekiyordu)
10 yılda muhteşem bir olay olmadıgı sürece düzelmezArkadaşlar gerçekten bıktım bu ülkeden her şey çok pahalı tüm partilerden nefret ediyorum hepsi beter olsun ekran kartı alacaktım babamı işten atmışlar 50 yaşındaki babamı ağlattılar pc hevesim falan kalmadı sadece ekran kartı kalmıştı satmak zorundayım (kendimi acındırmak için yapmadım sadece içimi birilerine dökmem gerekiyordu)
ironikArkadaşlar gerçekten bıktım bu ülkeden her şey çok pahalı tüm partilerden nefret ediyorum hepsi beter olsun ekran kartı alacaktım babamı işten atmışlar 50 yaşındaki babamı ağlattılar pc hevesim falan kalmadı sadece ekran kartı kalmıştı satmak zorundayım (kendimi acındırmak için yapmadım sadece içimi birilerine dökmem gerekiyordu)
Kaç yıldan beridir gelişemiyor KDV ile kalkınan bir ülkeyiz biz ne yazık ki verdiğimiz paranın hakkını da alamıyoruz bütün her şey hormonluArkadaşlar gerçekten bıktım bu ülkeden her şey çok pahalı tüm partilerden nefret ediyorum hepsi beter olsun ekran kartı alacaktım babamı işten atmışlar 50 yaşındaki babamı ağlattılar pc hevesim falan kalmadı sadece ekran kartı kalmıştı satmak zorundayım (kendimi acındırmak için yapmadım sadece içimi birilerine dökmem gerekiyordu)