mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
3 diyince inanıyoruz.
Bir mahalledeki dairelerin %90'ında fiber olacak dersen sen bir dairedeki tüm hacmin %90'ında fiber olacak mı anlarsın?Türkiye'deki her mahallemizin yüzde 90'ında fiber olacak.
Bak böyle yazıyo her mahallemizin %90 nında işte tamam
bu tam olarak nerede yazıyor?Türkiye'deki her mahallemizin yüzde 90'ında fiber olacak.
Bak böyle yazıyo her mahallemizin %90 nında işte tamam
Bir mahalledeki dairelerin %90'ında fiber olacak dersen sen bir dairedeki tüm hacmin %90'ında fiber olacak mı anlarsın?
ben hiçbir şey anlamadım fgzsdgbMahallelerin %90'ında olmasa bile en kötü yarısında fiber vardır zaten. Önemli olan kaç tane aboneye ulaştırabildiğin. Yoksa benim 5 metre ötemdeki binada GPON fiber var, ben 10 MBPS adsl kullanıyorum, fiberden bol ne var
Sss-sen seçilmiş kişisinTürk net ten 100 MBPS aldım 145 mbps geliyo daha ne istiyim
detaylısı bu hocam
Valla hocam ben öğrenci evine geçtiğimde apartmanın 50 yıllık olduğunu öğrendim ve dedim aha yandık adsl kullanacaz. Taşınınca bir baktım 66 mbps destekliyor çocuk gibi mutlu olmuştum vallaha. Umarım yakın zamanda size de gelirMahallelerin %90'ında olmasa bile en kötü yarısında fiber vardır zaten. Önemli olan kaç tane aboneye ulaştırabildiğin. Yoksa benim 5 metre ötemdeki binada GPON fiber var, ben 10 MBPS adsl kullanıyorum, fiberden bol ne var