kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Bu arada akp li değilim diyosun ama erdoğanı babası bu kadar savunmaz.
Bak sana soruyorum;@Furkan Aslan akpli demedim.
Neden üzerine alındın.
Harbi aga değilsen niye bu kadar savundun ki?Bu arada akp li değilim diyosun ama erdoğanı babası bu kadar savunmaz.
Ben Erdoğan'ı savunmuyorum ki. O adamı savunsam neden bu konuyu açayım?Bu arada akp li değilim diyosun ama erdoğanı babası bu kadar savunmaz.
Ben doğruyu savunurum. Adamın doğruları vardır yanlışları vardır. Ama yapmadığı şeye yaptı yaptığı şeye yapmadı denmesini de istemiyorum.Harbi aga değilsen niye bu kadar savundun ki?
Ben bu işin içindeyim elemanın biri üreticiye destek verilmiyor demiş çıldırıyorum Adam diyor başında dur üret biz sana tohumu da hayvanı da verelim ama sorsan üreticiye destek yok... Adam tarım ,il müdürlüğüne gelip bize para ver hayvan verme diyor yazık bu kafalara )Bak sana soruyorum;
Vergi vermeden üretim beklenir mi?
Beklenmez abi, tarıma destek yok diyoruz al kapı gibi destek
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri Haziran 2021
2021 Güncel:Aks’ye Kayıtlı Tüm Sektör Üreticileri Arılı Kovan Desteğinden Faydanabilecek2020 Yılı 1.Dönem Buzağı Manda ve Malak Destekleme Ödemeler Başladı!Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri 2021Buzağı Desteklemesi ŞartlarıMalak Desteklemesi ŞartlarıDişi Manda Desteklemesi İçin Yapılması...www.devletdestekli.com
Tarımsal Destekler
www.tarimorman.gov.tr
❤❤❤❤❤Atam ne kadar ileri görüşlü bir insanmış ki 100 sene sonra bile yaptıkları yol gösteriyor.
Aga sorunda bu değil mi zaten?Bak sana soruyorum;
Vergi vermeden üretim beklenir mi?
Beklenmez abi, tarıma destek yok diyoruz al kapı gibi destek
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri Haziran 2021
2021 Güncel:Aks’ye Kayıtlı Tüm Sektör Üreticileri Arılı Kovan Desteğinden Faydanabilecek2020 Yılı 1.Dönem Buzağı Manda ve Malak Destekleme Ödemeler Başladı!Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri 2021Buzağı Desteklemesi ŞartlarıMalak Desteklemesi ŞartlarıDişi Manda Desteklemesi İçin Yapılması...www.devletdestekli.com
Tarımsal Destekler
www.tarimorman.gov.tr
Devlet buzağı başı 400 küsür tl para veriyor önceden 500 civarı idi malum corona felan fakat hala veriyor gübre mazot desteği de veriyor yazıklar olsun ki hala üreticiye destek yok diyebiliyorlar gözleri kör olmuş. Havadan para gelmesini istiyorlar.Adam tarıma destek yok diyor al baya yok
Tarımsal Destekler
www.tarimorman.gov.tr
Sarayda reisimiz yiyor içiyor faturası bize geliyor diyor o kadar kurum attım ona Külliye'ye bağlı
Bu ikisine karşı çıktım ve TOGG'u savundum diye Erdoğancı oldum.
Aga fenerliyim ama atamı sevenle her zaman beraberim ❤❤❤Arkadaşlar bu hayatta tartışılmayacak 2 kişi var.
1-akp li
2-fenerin 28 şampiyonluğu olduğunu söyleyen.
Saray olayını zibilyonuncu kez açıklamak istemiyorum. Bu vergileri vermek zorundayız. Vermeyip, doların düşmesini bekleyin. Vergi vermeyip üretim olmasını bekleyin, vergi vermeyip 1000 birime 3080 almayı bekleyin. Bekleyin tamam mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beni de AKP'li ettin ya eyw
Damadını koyması yanlıştıyı kendisi dedi zatenAga sorunda bu değil mi zaten?
Vergi veriyoruz ama karşılığı yok.
Derdin ne senin valla anlamıyorum.
Vergi %100 olurmu?
Araba fiyatı kadar vergi veriyoruz.
Nerede var bu vergi?
Hadi onu geçtim bu kadar vergiye rağmen neden karşılığını alamıyoruz.
Her geçen gün alım gücü düşüyor.
Bugün 5 liraya aldığın yarın 10 lira oluyor.
Abuksubuk ekonomi bakanı var başımızda.
Adamlar tamamen akrabalık sistemi kurmuş ülkeye.
Cidden bunu nasıl savunabiliyorsunuz.
Bir kez olsun haklısın deyin be.
Adam gidiyor damadını bakan yapıyor.
Fevkalade biri var bu forumda o da diyor ki o konu karışık konuşuruz.
Hiç demiyor haklısın damadını koyması doğru olmaz işten anlayan birini koymak gerekirdi.
Verdiğimiz vergiler keşke üretim için harcansa keşke şu ülkeyi birazda olsa geliştirmek için harcansa.
Vergi vermeme olayı nası bir şey oluyo bu arada? Devlet söke söke alıyor zaten. Sen ödemediğinden iyi biliyorsun galiba o olayları.
Damadını koyması yanlıştıyı kendisi dedi zaten
Benim bahsettiğim vergi senin dediğin değil onları cidden abartı buluyorum. ABD'de olan Almanya'da olan gibi gelire göre doğrudan vergiden bahsediyorum ben.