Neler Yeni

Rehber Türkiye'nin Sorunları ve Çözümleri!

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
gel gel gel gel saadeete gell o parti sadece espri içn yokmu tutan varmı onu parti tutmuyoum kardeşim hangisi daha iyi yönetecekse o geçsin din fark etmeksizin
Dindar olmayanın, İslam'ı yaşamak istemeyenlere engel olmayacağına azıcık güvensem; bende senin gibi düşünürdüm. Adamlarda ne din var, ne de ülkeye faydalı bir icraatleri var. Nesini destekleyeyim yani. Anca tek adamlık yapıp, boş boş eleştiriyorlar.

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
O zamanlarda biz köprü, havaalanı, yol, hastane yaptık o parayla. Bunlar güzel şeyler ama yeteri kadar geliri olmayan şeyler. Eğer biz şu an yaptığımız yerli araba TOGG'u o zaman yapsaydık, eğer o zaman farklı fabrikalar açsaydık, kalıcı gelir kaynakları elde etseydik şu an çok farklı olurduk. O hastaneleri o zaman 5 tane yaptıysak şimdi 10 tane yapabilirdik. Ama yapılmadı maalesef.
TOGG'dan bahsetmişsin ama arabanın çoğu parçası yine dışarıdan geliyor. Motorunu direk Almanya'dan getiriyorlar mesela. Yani TOGG tam yerli bir araba değil. Sadece üretimi ve sahibi türk.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Fanatik gibi destekleyenleri hiç sevmiyorum. Mesela ben Ak Partili olduğumu söylerim ama aynı zamanda Berat Albayrak'ı sevmediğimi de söylerim. Tarım Bakanından hiç haz etmem fakat elektrikli traktör çalışmasını takdir ederim. Bakan Varank'a hayranım, çok güzel işlere destek veriyor.

Bu ölü gibi desteklemeyi en çok CHP'liler yapıyor gördüğüm kadarıyla. Kanas Canan'ı bile destekleyenleri gördü bu gözler 😁
şuç beratın mı sanıyorsunuz adam torpiile geldi diye diikkay çekti ekonominin e sını bilmeyen adamı suçlamam

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
okumadımki bunu okutacak kadar yazım zevkine sahip değilsin akpkiyim den sonra okumadım aralara göz gezdirdim ve iyiki okumamışım hala akpli var yazık bu ülkeye
Okumadığınız için bu hâldeyiz zaten. Okusan da cevap veremeyeceğin için benim açımdan bir şey fark etmiyor. Sorulana cevap veririm, sorduğuma da cevap veremezler. Genel olarak bu şekilde iletişim kuruyoruz sosyal medyadaki muhaliflerle.

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken
Trump en azından türkiyeye karşı biraz ılımlıydı ama gene iş bizde bitiyor

T.P.G.

80+ Titanium
TOGG'dan bahsetmişsin ama arabanın çoğu parçası yine dışarıdan geliyor. Motorunu direk Almanya'dan getiriyorlar mesela. Yani TOGG tam yerli bir araba değil. Sadece üretimi ve sahibi türk.
Aynen tasarımını İtalyanlar yaptı diye araba İtalyan malı :D

Hmm Cybertruck tasarımında da Türkler görev aldı aa o zaman Cybertruck Türk arabası!

Hiçbir marka %100 yerli olamaz. Olanlarda çok nadirdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trump en azından türkiyeye karşı biraz ılımlıydı ama gene iş bizde bitiyor
Değildi. ABD bir yandan zeytin dalı uzatırken diğer eliyle kılıç çeken bir ülke.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Kim diyor ? Onu fetö ile el ele gezenler mi ? Hacı hocadır bak ne güzel dua okuyor
Seçim zamanı bu şekilde söylemler çıkmıştı sosyal medyada. Hangi Twitter kullanıcısının ortaya attığını bilmiyorum. İmamoğlu ellerinde kalınca, Mansur Yavaş'a yüklendiler. Şu an için iyi gibi duruyor fakat Kanas Canan'ın hüküm sürdüğü bir partinin, Mansur Yavaş gibi milliyetçi bir ismi aday göstereceğini sanmıyorum.

Krabb

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Neyse 2023 e kadar pişman olursanız profilime yazın 2023 ten sonra pişman olmayın he :D

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Farklı görüşlere saygısızlık
Okumadığınız için bu hâldeyiz zaten. Okusan da cevap veremeyeceğin için benim açımdan bir şey fark etmiyor. Sorulana cevap veririm, sorduğuma da cevap veremezler. Genel olarak bu şekilde iletişim kuruyoruz sosyal medyadaki muhaliflerle.
kardeş ne bu çagğdaş görünme çabası akp li isen akp ile aynı zihniyettesin işye YOBAZ kafa

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
kardeş ne bu çagğdaş görünme çabası akp li isen akp ile aynı zihniyettesin işye YOBAZ kafa
Hiç şaşırtmaz; ne zaman cevap veremeyecek duruma gelseniz hakaret ediyorsunuz 👏👏

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Bunları hep yazmıştım başkan. Normalde çok daha farklıydı bu yazı. Sonradan sildim bazı kısımları
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak işte bunlar için dediklerim şart. Eğer kentsel dönüşüme gitmek şartsa o zaman orada para harcanması da şart. E o zaman bu açık kapatılamazsa döviz kurunun yükselmesi çok normal değil mi? Her şey devlete bağlı değil bazı şeylerde bizim de elimizi taşın altına koymamız gerekli. Mesela sadece Müge Anlı programında 17 milyon TL toplandı depremzedeler için. Böyle oldukça bu iş yürür. Olmadıkça her şey devletten beklenemez.
Mesela devlet çıkıp deseki iphone yasaklayacağız kim onay verir kimse neden çünkü bizim telefon yok ne alacağız iphone yasakladın diğer amerikan malları bizde türkiyeye mal satmıyoruz işte doların düşmeme sebebi hiç birşeyimiz yokk hiçbir sermayemiz yok sadece dışa bağımlıyız yazıktır günahtır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,707
Üyeler
161,120
Son üye
m1e24
Top Bottom