haklısın da derdim saray değil gereksiz masraflar torpil olmayacak üretim denetlenecek depreme karşı safe olmalıyız ve ennn önemlisi biri 1000 kazanırken diğeri 1 kazanmayacak
haklısın da derdim saray değil gereksiz masraflar torpil olmayacak üretim denetlenecek depreme karşı safe olmalıyız ve ennn önemlisi biri 1000 kazanırken diğeri 1 kazanmayacak
Bak işte bunlar için dediklerim şart. Eğer kentsel dönüşüme gitmek şartsa o zaman orada para harcanması da şart. E o zaman bu açık kapatılamazsa döviz kurunun yükselmesi çok normal değil mi? Her şey devlete bağlı değil bazı şeylerde bizim de elimizi taşın altına koymamız gerekli. Mesela sadece Müge Anlı programında 17 milyon TL toplandı depremzedeler için. Böyle oldukça bu iş yürür. Olmadıkça her şey devletten beklenemez.
koyu akplisin lütfen tarafsız şelide olalım bu konuşmada devlet kime yardım etmiş kime söyle bana tekil kişileri demiyorum bir üretkenliğe yardım etmiştir hala togg umudunuz var 200 bin tllik aracı 100 ay çalışarak alacak millet sen hala ne diyorsun
Ak Parti döneminde destek verilen iki isim söyleyeyim sana. Birisi, leğenle uçan damat diye dalga geçilen; Selçuk Bayraktar. Diğeri, Türkiye'nin uzaya çıkmasını hedefleyen, Arif Karabeyoğlu.
Selçuk Bayraktar'ın yaptıkları gözler önünde, inkâr edilemeyecek kadar hem de... Muhalefetin leğen diye dalga geçtiği uçan arabanın prototipini uçurdu geçtiğimiz aylarda. Arif Karabeyoğlu 2016'da Delta V şirketini kurdu. Çalışmalarını gizlilik içerisinde yürüttüğünü söyledi. Çok bilgi sahibi değiliz bu yüzden. Prof. Dr. Engin Arık'ın akıbetine bakarsan, neden gizlilikle yürütüldüğünü anlarsın. Dünyanın ilk sıvı oksijenli ve parafin yakıtlı hibrit roket sistemini uçurdu 2020 senesi içerisinde.
Bunlar dışında, Savunma Sanayisine verilen desteği hepimiz biliyoruz. Yerlilik oranı %25 civarından, %60'a çıkarıldı ve %80 olması hedefleniyor. Kanada SİHA'larda kullanılan kameraya ambargo koyunca, Türkiye hemen yerli kamerayı kullanmaya başladı. Elbette Kanada'nın ürettiğinden daha geridedir ama yine de iş görüyor ve zamanla gelişim gösterecektir.
Tarım bakanlığının test sürüşlerini yaptığı ve 2021 yılında üretim bandından inecek; ileride otonom da olacak elektrikli traktörleri de destek olarak görebilirsin.
İş makinası üreticisi Hicon firmasının, elektrikli iş makinalarını da araştırabilirsin.
TOGG üretimini sen kendin söyledin zaten. İlk başta elit sınıf araba üretip, bunlardan edindiği kâr ile ekonomi sınıfı arabalar üretmesi çok normal bir hareket.
Türkiye Cumhuriyeti ilk defâ, Türkiye Uzay Ajansını kurdu.
MESS Teknoloji Merkezinin açılışı yapıldı.
Türkiye tarihinde, ilk defâ Bilişim Vadisi kuruldu.
Teknokent sayısı, 5'den 85'e çıkarıldı. Ar-Ge ve Tasarım merkezi sayısı, 1.607'ye çıkarıldı.
Deneyap Atölyelerine destek verildi. -Bana kalırsa, tüm saydıklarım içerisindeki en önemli atılım budur.-
Yerli solunum cihazı üretildi ve ihraç edildi.
Organize Sanayi Bölgesini 193'den, 321'e çıkardı. Organize Sanayi Bölgesi olmayan hiçbir şehrimiz kalmadı.
1962-2002 arasında yıllık ortama iki adet OSB projesi biterken, 2003-2018 arasında yıllık ortalama 8 adet OSB yapıldı.
Ortadoğu ve Avrupa'nın ilk nitril eldiven fabrikası Düzde 2. Organize Sanayi Bölgesinde kuruluyor.
Konya'da, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük Karapınar Güneş Enerji Sistemi kuruldu.
Bunlara ve daha fazlasının hepsine devlet destek veriyor. Bakan Varank'ı ve Erdoğan'ı takip edersen, çok daha fazlasına ulaşacaksın.
Bunları hep yazmıştım başkan. Normalde çok daha farklıydı bu yazı. Sonradan sildim bazı kısımları
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak işte bunlar için dediklerim şart. Eğer kentsel dönüşüme gitmek şartsa o zaman orada para harcanması da şart. E o zaman bu açık kapatılamazsa döviz kurunun yükselmesi çok normal değil mi? Her şey devlete bağlı değil bazı şeylerde bizim de elimizi taşın altına koymamız gerekli. Mesela sadece Müge Anlı programında 17 milyon TL toplandı depremzedeler için. Böyle oldukça bu iş yürür. Olmadıkça her şey devletten beklenemez.
Dediğim gibi burada çok kişi gördüm 2 sistem için yurtdışına gideceğini Ekran kartından örnek veriyor biri Atatürk bekliyor biri de demiyor benim faydam dokunsun bu zihniyetin değişmesi lazım.
Dediğim gibi burada çok kişi gördüm 2 sistem için yurtdışına gideceğini Ekran kartından örnek veriyor biri Atatürk bekliyor biri de demiyor benim faydam dokunsun bu zihniyetin değişmesi lazım.
Yurt dışına gitmeyi bende düşünüyorum. Aha bak 2 sene var ben her ihtimale karşı önlemimi aldım dil okuluna yazıldım pasaport vize vs. halletmeye çalışıyorum. 2 sene içerisinde değişen tek şey olmazsa ben artık giderim. Ha baktım lan cidden değişiyor eyvallah ben burdayım isterseler aylık 5000 euro versinler (o zaman giderim aslında la) gitmem.
eğer sen müslüman olmayan bir cumhurbaşkanı kadınların kapalı olmasını istiyorsa ve biz müslümanlar bunun karsısında duramayacak kadar acizsek dolar 20 olsun darkafalı olmayın kim artık kadınların kafasını açabilir AHİreT haYATına ne katksıı var erdoganın ayıptır sorması?
Sanki başörtü serbest kılınalı 100 yıl olmuş gibi davranmanız yok mu Hemen unutmayın hocam, başörtü serbest kılınalı çok olmadı. Sırf Ayasofya Camiini açması bile, Erdoğan'ın dinime katkısı için yeterlidir. Muhtemelen Saadet Partilisin, öyle gibi yazıyorsun.
Yurt dışına gitmeyi bende düşünüyorum. Aha bak 2 sene var ben her ihtimale karşı önlemimi aldım dil okuluna yazıldım pasaport vize vs. halletmeye çalışıyorum. 2 sene içerisinde değişen tek şey olmazsa ben artık giderim. Ha baktım lan cidden değişiyor eyvallah ben burdayım isterseler aylık 5000 euro versinler (o zaman giderim aslında la) gitmem.
Yurt dışına gitmek sorun değil aslında. Selçuk Bayraktar'da yurt dışında okudu, Onur Can Çaylı'da. Her ikisi de kendini geliştirip, bilgilerini ülkemizdeki gençlere aşıladılar. Bu zihniyet ile gittikten sonra, hiçbir sorun yok.
Sanki başörtü serbest kılınalı 100 yıl olmuş gibi davranmanız yok mu Hemen unutmayın hocam, başörtü serbest kılınalı çok olmadı. Sırf Ayasofya Camiini açması bile, Erdoğan'ın dinime katkısı için yeterlidir. Muhtemelen Saadet Partilisin, öyle gibi yazıyorsun.
Şimdi özgürlük felan deniliyor ya bunlar yüzünden dinimizi yaşayamadık. Babam askeriyeden emekli ben bilirim o günleri yaşım 27 eve biri geldiğinde bunlar yüzünden duvardaki Allah yazısını bile kaldırırdık nasıl zoruma giderdi. Zorlarına gidiyor biz bunların ne yaptığına karışmaz iken Allah rızası için kapanan kişilerin nasıl zorbalar tarafından rahatsız edildiğini bilmezler yaşı tutmuyor çoğunun.
Hocam, 2016'dan beri kaç AB'lli siyasetçi, Türkiye'ye ambargo uygulayıp ekonomisini çökerteceğini söyledi? Karşımızda bize cephe almış böylesine bir birlik varken; elbette zarara uğrayacağız. Türk lirasının değer kaybedişi normal değil, spekülasyon yapılıyor. Dış politikada haklarımızı savunuyoruz diye önüne gelen ambargo koyuyor. Bir süre buna direnemezsek, bir 50 yıl daha boyunduruk altında kalacağız.
Kılıçdaroğlu kendi partisinde sürekli tek aday olup baskı kurup, her ne kadar başkalarına tek adam desede kendisininde kendi partisi içinde aynı şeyi yaptığını, İzmir Milletvekili olmasına rağmen depreme 5 gün geç gittiğini ve çok başarısız bir siyasi kariyer yürüttüğünü düşünüyorum. Biz iyiyi görmemişiz ki, kötüyü iyi sanıp duruyoruz... He Atatürk'ü gördük çok başarılı hiç bir şey demiyorum ama sizde hayatına baktığınız zaman tam savaşlar bitmiş sosyal reformlar yapacakken ve çok istekliyken, hayata gözlerini yumuyor atam.
Amacım ekran kartı değil. Eğitim, ve bazı ekonomik nedenler. Şu an milletin sulandığı ekran kartı da var sistem de var bende abartılacak ve uğruna yurt dışına gidilecek bir şey yok. Ha geri dönerim, dönmem orası ülkenin durumuna bağlıdır.
Kılıçdaroğlu kendi partisinde sürekli tek aday olup baskı kurup, her ne kadar başkalarına tek adam desede kendisininde kendi partisi içinde aynı şeyi yaptığını, İzmir Milletvekili olmasına rağmen depreme 5 gün geç gittiğini ve çok başarısız bir siyasi kariyer yürüttüğünü düşünüyorum. Biz iyiyi görmemişiz ki, kötüyü iyi sanıp duruyoruz... He Atatürk'ü gördük çok başarılı hiç bir şey demiyorum ama sizde hayatına baktığınız zaman tam savaşlar bitmiş sosyal reformlar yapacakken ve çok istekliyken, hayata gözlerini yumuyor atam.
Öldürüldüğünü düşünüyorum. Tam siyonist kuruluşlarla mücadele etmeye başladığı zaman vefat ediyor çünkü. Fakat, bazı yasalar ve engellemeler sağolsun; özgürce fikrimizi belirtemiyoruz.