Neler Yeni

Rehber Türkiye'nin Sorunları ve Çözümleri!

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
O kadar şey saydım. İşine gelmiyor işte, gelenleri de kakalıyorsun bu kadar. Devlet yönetimi iyi değil fakat bunlar normal ve her devletin yaptığı harcamalar. ABD'de Beyaz Saray'a bakın harcamalara bakın
Almanya'ya da bakın
Fransa'ya da bakın.

Bunlar ülkelerin genel harcamalarıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@JEEW hükümeti hiç eleştirir miyim ben koyu AKP'liyim ya!
Kanka ordamısın?
Elbette harcama olacak.
Sorun saraya para harcanması değil.
SorunSaraya para harcanırken halkın yoksullaşması.
Sorun Üst tabaka her gün parasına para katarken alttakinin ezilmesi.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
O kadar şey saydım. İşine gelmiyor işte, gelenleri de kakalıyorsun bu kadar. Devlet yönetimi iyi değil fakat bunlar normal ve her devletin yaptığı harcamalar. ABD'de Beyaz Saray'a bakın harcamalara bakın
Almanya'ya da bakın
Fransa'ya da bakın.

Bunlar ülkelerin genel harcamalarıdır.

@JEEW hükümeti hiç eleştirir miyim ben koyu AKP'liyim ya!
ben sana akp li demedim git mesajları oku ben 250 mesajlı birine demiştim

Bana PC parçasından örnek veriyorsun? Ben sana tutarlardan bahsetmiyorum. Ben sana harcamaların alanlarından bahsediyorum.
2080ti onların ekonomi bizim ekonomi rx570 hatta bunu yazana kadar değer kaybedip rx460 oldu bile

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Screenshot_2020-11-07-14-23-09.png

Bu konu kesin kilitlenecek.

yusuf34

80+ Silver
silivri soğuktur

Son düzenleme:

T.P.G.

80+ Titanium
Kanka ordamısın?
Elbette harcama olacak.
Sorun saraya para harcanması değil.
SorunSaraya para harcanırken halkın yoksullaşması.
Sorun Üst tabaka her gün parasına para katarken alttakinin ezilmesi.
Arkadaş bunu çok saçma şekilde örneklemiş ben buna kızıyorum. O kadar bağlı kurum var bunlar illa harcanması gereken yerler. Zaten yazıda bu sorunlardan bahsettim. Bu kadar sorun var ve biz bunları karşılamakta zorlanıyoruz. Aslında sarayın harcaması normal bu durumda. Libyada, Suriyede olmak üstüne Karadeniz ve Akdenizde petrol aramanın maliyetleri epey yüksek ama bunlar bizim çıkarlarımız için olsa da şşu dönemde olumsuz etkiliyor. Bunun için üretim şart, bunun için adil vergilendirme şart. Aynı şeylerden bahsediyoruz ve aynı şeylerden rahatsızız seninle. Ama arkadaşa ben kaynağımı da atıyorum ispatlıyorum da ama kendisi anlamamakta ısrarcı. Konuyu tekrar okuyun, ben hükümet yanlısı değilim ama yalan eleştiriye de sessiz kalmam.

Burada adam akıllı bir eleştiri var ben kimseye hakaret vs. etmiyorum. Kaldıramayan olursa hukuksal işlem başlatabiilr. Haklı da çıkarım sözümün arkasındayım.

yusuf34

80+ Silver
Kısmen katılmakla beraber yıl sonu dolar 9.5 civarı olcak.

trump olduğundan beri 5 senedir Türkiyeye yatırım yok. Alttan alttan ambargoyu vuruyor. Bidon ysa trump hiç fark etmez herkes ülkesi çıkarına hareket eder. Kimin geldiği önemsiz. Üretime gelcek olursak devletn işi fabrikalar kurmak değildir. Ama girişimcilerin önünü açması lazım ki fabrikalar kurulabilsin. Kanal istambulla vs uğraşcağına istanbul gibi riskli bölgelerde kentsel dönüşümede gitmedi gerekiyor allah göstermesin olası istanbul depreminde ülkenin en büyük gelir kaynağı istanbul yıkılınca dolar 15 dahi ol

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Arkadaş bunu çok saçma şekilde örneklemiş ben buna kızıyorum. O kadar bağlı kurum var bunlar illa harcanması gereken yerler. Zaten yazıda bu sorunlardan bahsettim. Bu kadar sorun var ve biz bunları karşılamakta zorlanıyoruz. Aslında sarayın harcaması normal bu durumda. Libyada, Suriyede olmak üstüne Karadeniz ve Akdenizde petrol aramanın maliyetleri epey yüksek ama bunlar bizim çıkarlarımız için olsa da şşu dönemde olumsuz etkiliyor. Bunun için üretim şart, bunun için adil vergilendirme şart. Aynı şeylerden bahsediyoruz ve aynı şeylerden rahatsızız seninle. Ama arkadaşa ben kaynağımı da atıyorum ispatlıyorum da ama kendisi anlamamakta ısrarcı. Konuyu tekrar okuyun, ben hükümet yanlısı değilim ama yalan eleştiriye de sessiz kalmam.

Burada adam akıllı bir eleştiri var ben kimseye hakaret vs. etmiyorum. Kaldıramayan olursa hukuksal işlem başlatabiilr. Haklı da çıkarım sözümün arkasındayım.
Tamam.
Ben susuyorum.
Ama şimdiden söyleyeyim kilitlenir.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.

T.P.G.

80+ Titanium
kanka kötü bir şey demedikki hakaret yok ne olacak bu kadar kitlemezler bizi twitterde ne ithamlar var
Hocam sizle şöyle anlaşalım :)

Ülkedeki yönetimin öyle ya da böyle ya zihinsel ya da tamamen kişi olarak değişmesi şart
Üretim ve adil vergilendirme şart
Torpil gibi şeylerin engellenmesi ve ağır cezalar gelmesi şart
Üretim yapacak kişiye faizsiz destek şart
Artık ülke bir düzene girmeli, adam akıllı bir yönetim şekli şarttır.

Fakat sadece saray harcamaları vs. diyerek geçiştirmek doğru değil. Şu an bir çok yere para öyle bir akıyor ki aklın durur. Fakat ulusal güvenlik için olması gereklidir. Saray harcamaları diyanet ve kütüphane diye geçiştirilemez devletin mihenk taşı olan kurumlar var içerisinde ve giderleri haliyle yüksek.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alt temek düzenmeli.
Örf din bakislar neutral gecmeli.
Müslüman ülke ama tcc olayi ve hirsiz gasp olaI her oranda gecmis.
Vicdan durumu düzelmeli

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Hocam sizle şöyle anlaşalım :)

Ülkedeki yönetimin öyle ya da böyle ya zihinsel ya da tamamen kişi olarak değişmesi şart
Üretim ve adil vergilendirme şart
Torpil gibi şeylerin engellenmesi ve ağır cezalar gelmesi şart
Üretim yapacak kişiye faizsiz destek şart
Artık ülke bir düzene girmeli, adam akıllı bir yönetim şekli şarttır.

Fakat sadece saray harcamaları vs. diyerek geçiştirmek doğru değil. Şu an bir çok yere para öyle bir akıyor ki aklın durur. Fakat ulusal güvenlik için olması gereklidir. Saray harcamaları diyanet ve kütüphane diye geçiştirilemez devletin mihenk taşı olan kurumlar var içerisinde ve giderleri haliyle yüksek.
haklısın da derdim saray değil gereksiz masraflar torpil olmayacak üretim denetlenecek depreme karşı safe olmalıyız ve ennn önemlisi biri 1000 kazanırken diğeri 1 kazanmayacak

Alt temek düzenmeli.
Örf din bakislar neutral gecmeli.
Müslüman ülke ama tcc olayi ve hirsiz gasp olaI her oranda gecmis.
Vicdan durumu düzelmeli
bak din var ahlak yok rambo hep haklı ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,956
Üyeler
161,173
Son üye
Gurkannnn7
Top Bottom