Neler Yeni

Rehber Türkiye'nin Sorunları ve Çözümleri!

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
maalesef yöneticinin müslüman olması ne ahiret hayatıma ne de dünya hayatıma fayda etmiyor cahil çocuk adam altın sarayda otururken biz burda ramden kısıp ekran kartına yükleyip sistem toplayalım
Yöneticinin Müslüman olması benim âhiret hayatıma fayda sağlıyor. Dünya hayatıma da fayda sağlıyor. Yönetici Müslüman değilken, başörtülü kadınların okuması ve çalışması yasakken; yönetici Müslümanken bunlar serbest kılınıyor. En basit örneği bu... Altın saray diye dalga geçmeye, küçümsemeye devam edebilirsiniz. Sanki oturdun, bir şeyler üretmeye çalıştın da devlet engel oldu...

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Saraya bağlı olan kurumlar tamamen cumhurbaşkanlığına da bağlı. Bunun içinde MİT var savunma bakanlığı var bir sürü şey var? Normal tabi bu gider
furkan senle açık konuşacagım devletin bu hali normal değil o saray çok gereksiz herkes kendi evinde kalsın neden izmirde yıkılan evler saray gibi denetlenmiyor yoksa bir cumhurbaskanı bir insandan daha mı değerli ya da sırf kütüphane çalışanı diye sarayda kalan ayda bebekten daha mı değerli?

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Sarayın 1 aylık masrafı izmirdeki depreme yapılan yardımdan daha fazla.
Bunu biliyorsun heralde.
İşine gelmeyince kaynak istiyorsun.
İşine gelen konularda destekliyorsun.
Yapma..
Sarayın masraflarını kaleme alıp yazar mısınız demiştim, kimseden ses çıkmadı. Herkesin diline dolanmış bir saray masrafı var... Ayrıca, saray değil; Cumhurbaşkanlığı Külliyesi. Ben üst yorumlarda yazmıştım, harcama dediğiniz giderlerin nereye kullanıldığını. Umarım siz de yazabilirsiniz.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Yöneticinin Müslüman olması benim âhiret hayatıma fayda sağlıyor. Dünya hayatıma da fayda sağlıyor. Yönetici Müslüman değilken, başörtülü kadınların okuması ve çalışması yasakken; yönetici Müslümanken bunlar serbest kılınıyor. En basit örneği bu... Altın saray diye dalga geçmeye, küçümsemeye devam edebilirsiniz. Sanki oturdun, bir şeyler üretmeye çalıştın da devlet engel oldu...
eğer sen müslüman olmayan bir cumhurbaşkanı kadınların kapalı olmasını istiyorsa ve biz müslümanlar bunun karsısında duramayacak kadar acizsek dolar 20 olsun darkafalı olmayın kim artık kadınların kafasını açabilir AHİreT haYATına ne katksıı var erdoganın ayıptır sorması?

T.P.G.

80+ Titanium
furkan senle açık konuşacagım devletin bu hali normal değil o saray çok gereksiz herkes kendi evinde kalsın neden izmirde yıkılan evler saray gibi denetlenmiyor yoksa bir cumhurbaskanı bir insandan daha mı değerli ya da sırf kütüphane çalışanı diye sarayda kalan ayda bebekten daha mı değerli?
CB Külliyesine gereksiz diyorsun. Hmm

O zaman Savunma bakanlığı olmuyor
O zaman Varlık Fonu olmuyor
O zaman istihbarat timi olmuyor

Saray diye bir şey yok. Bunun adı külliye ve bunda Cumhurbaşkanlığına bağlı olan bölümler vardır. Bunu anlamıyorsunuz işte.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Sarayın masraflarını kaleme alıp yazar mısınız demiştim, kimseden ses çıkmadı. Herkesin diline dolanmış bir saray masrafı var... Ayrıca, saray değil; Cumhurbaşkanlığı Külliyesi. Ben üst yorumlarda yazmıştım, harcama dediğiniz giderlerin nereye kullanıldığını. Umarım siz de yazabilirsiniz.
koyu akpli ve müslüman olduğunu zanneden zavallı yavaşca dininin değerlerinden koptugundan haberin bile yok

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
nasıl destekleyelim adam çok yanlış yaptı biz de bezdik artık yani adama kinim yok ülkeyi düzeltirse dursun başında ama sence umut var mı hala? bence 0
İstese her şeyi yapar isterse Amerika'ya sefer bile düzenler ama işine gelmiyor. Evinde şömine karşısında durmayı seviyor.

T.P.G.

80+ Titanium
Abi öyle konuşuyorsunuz ki sanki koyu AKP'liyim. Ben devletin eleştirilecek yerlerini eleştirdim. İsteyene istediği yerden kaynağımı da atar ispatlarım. Ama siz sadece boşa sallıyorsunuz. Neyin ne olduğunu bilmeden "saray" kelimesini tutturmuş gidiyorsunuz sanki kendisi var bunun içinde sadece?

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
CB Külliyesine gereksiz diyorsun. Hmm

O zaman Savunma bakanlığı olmuyor
O zaman Varlık Fonu olmuyor
O zaman istihbarat timi olmuyor

Saray diye bir şey yok. Bunun adı külliye ve bunda Cumhurbaşkanlığına bağlı olan bölümler vardır. Bunu anlamıyorsunuz işte.
varlık fonuna başlatmaya saray ne gerek var bir apartman yap yeter işte ne bu ihtişam merağı sanki bir şey varlık fonuu ne farkı var halktan birinden zaten torpille geliyorlar

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
harun yorma kendini boşa anlamıyorlar sarayın gereksiz olduğunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

abi bul beni evlenelim sevdim seni
Artık cevap vermicem ya.
Bizim başımıza ne gelse müstehak.
Ülkenin haline bak.
10k$ lık araba bizde 200-300k
Her geçen gün alım gücü düşüyor.
Bu gelmiş 2023 te inşallah reis düzeltecek.
Ya neden 2023.
Bu adam demedimi ya kardeşim siz şu kardeşinize yetkiyi verin dolarla euroyla nasıl uğraşılır görürsünüz.
Şimdide aynı şeyi 2023 diyor.
Ve bunlarda inanıyor.
Bunlara söyleyeceğim tek şey.
Skxoajsosjwpsmspsmwlsmwpsmzxpwmdlxmspdlflr.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Abi öyle konuşuyorsunuz ki sanki koyu AKP'liyim. Ben devletin eleştirilecek yerlerini eleştirdim. İsteyene istediği yerden kaynağımı da atar ispatlarım. Ama siz sadece boşa sallıyorsunuz. Neyin ne olduğunu bilmeden "saray" kelimesini tutturmuş gidiyorsunuz sanki kendisi var bunun içinde sadece?
kardeşim üslubumu bozmadan tartışıyoruz ama saray gereksiz anla olmasın kütüphane çalısanı ya onlarca işşiz var onlar çalıssın kendi evinde kalsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,063
Üyeler
161,193
Son üye
Eneschans
Top Bottom