Neler Yeni

Rehber Türkiye'nin Sorunları ve Çözümleri!

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Keşke karşındakine haklısın demeyi öğrenebilsek.
Keşke fanatiklerimizden kurtulup ya kardeşim bu yanlış değişmesi gerek diyebilsek.
Ama maalesef ülkemizde her alanda fanatiklik var.
Ben ülke fakirleşti diyorum bana haklısın ülkenin yönetiminin artık değişmesi gerekiyor diyeceğine hala savunmaya geçiyor.
şu adam biliyor ben bu adamla tartışırım işte ama çok fanatiksiniz cidden 1000 odalı saray vay beee kütüphane çalışanı sarayda kalacak asgari ücret kirada otursun dengemiz şaşmış haberimiz yok

T.P.G.

80+ Titanium
Keşke karşındakine haklısın demeyi öğrenebilsek.
Keşke fanatiklerimizden kurtulup ya kardeşim bu yanlış değişmesi gerek diyebilsek.
Ama maalesef ülkemizde her alanda fanatiklik var.
Ben ülke fakirleşti diyorum bana haklısın ülkenin yönetiminin artık değişmesi gerekiyor diyeceğine hala savunmaya geçiyor.
Bak hocam ben mantıklı olan kişiye haklısın diyorum buna ila rastlamışsındır. Ama bazıları var sadece konuşmak için konuşuyor. Dediği şeyin altını dolduramıyor daha sadece karalamaya çalışıyor. Adam akıllı eleştirene haklısın diyorum zaten.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
200 bin az geliyor mu dedim? Kaç tane araba satılıyor bırak 200 bini 300 400 bin TL'lik arabalardan yüzlerce satılıyor günde. Saçma sapan şeyler tutturup gidiyorsunuz dediğinizin altını dolduramıyorsunuz.
satılmak zorunda devlet ordan veriyorsa kredi ile geri alıyor neyin fanatikliği euro 10 olmuş hala devlet haklı kardeşim anlamadımkı

T.P.G.

80+ Titanium
şu adam biliyor ben bu adamla tartışırım işte ama çok fanatiksiniz cidden 1000 odalı saray vay beee kütüphane çalışanı sarayda kalacak asgari ücret kirada otursun dengemiz şaşmış haberimiz yok
Kütüphane olmasa eğitim yok dersiniz
Müze olmasa tarih bilinci yok dersiniz

Olsa anca bunlar mı var dersiniz

👏👏👏

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Ah yazık ya.
Erdoğanın 2023 planlarına inanan varmıydı ya?
Bu adam bize yıllardır aynısını deyip bizi fakirleştirmedi mi?
Neden hala akıllanmıyor insanlar anlamıyorum ya.
Allah aşkına dini sömüren birine nadıl güvenebiliyorsunuz?
Din gibi kutsal bir şeyi sömüren insanın ne değeri olabilir?
Kısacası ülkenim mevcut geleceği hiç parlak değil.
Reformdan ziyade halkına önem veren bir yönetim lazım.
Halkına soyup soğana çeviren değil.
Bu da ülkemizin akıllı insabları varken çok zor.
Adam ülkeyi yoksullaştırdıkça yoksullaştırıyor.
Hala bazıları 2023 diyor
Ve ciddi ciddi seçimde ona oy veren ciddi sayıda insan var.
Yazık...
Hem gençlik hem vatanım için...
Her iktidar geldiğinde devletin yol haritasının değişmesine o kadar alışmışız ki; 2023, 2053 ve 2071 gibi hedefleri kabullenemiyoruz. Son 300 yıldır böyle alıştık, iktidar değiştikçe ülkenin yol haritası da değişir... Neyse, Erdoğan bu algıyı yıkan lider olacak. Hep birlikte göreceğiz.

Din sömürüsünü, seçim öncesinde Yasin okuyan İmamoğlu gibiler yapar anca. Seçim sonrasında da, 3.115₺ buşon parası öder. Akıllı şehirleşme ayağına, Amerika Birleşik Devletleri Ticaret ve Kalkınma Ajansına İstanbul'un mobeselerine erişme imkanı sunar. Ak Parti'nin test sürüşlerinin yapıp teslim ettiği M7 Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattını 2 yıl sonra kullanıma açıp, en başından beri kendileri yapmış gibi de servis eder...

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Bak hocam ben mantıklı olan kişiye haklısın diyorum buna ila rastlamışsındır. Ama bazıları var sadece konuşmak için konuşuyor. Dediği şeyin altını dolduramıyor daha sadece karalamaya çalışıyor. Adam akıllı eleştirene haklısın diyorum zaten.
ben gayet haklıyım eskiden öğrencilere 30 bin TL'ye araba alınırdı orta halli simdi 400 bine orta hal alıyon

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Sarayın 1 aylık masrafı izmirdeki depreme yapılan yardımdan daha fazla.
Bunu biliyorsun heralde.
İşine gelmeyince kaynak istiyorsun.
İşine gelen konularda destekliyorsun.
Yapma..

T.P.G.

80+ Titanium
satılmak zorunda devlet ordan veriyorsa kredi ile geri alıyor neyin fanatikliği euro 10 olmuş hala devlet haklı kardeşim anlamadımkı
Lan ben devleti eleştiren konu açıyorum adam bana ne diyor ya? Doğruya doğru yanlışa yanlış diyin artık. Adamın ödeyebilecek durumu var ki alıyor? Almanya'da bile peşin araba alan kaç kişi var sence?

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Kütüphane olmasa eğitim yok dersiniz
Müze olmasa tarih bilinci yok dersiniz

Olsa anca bunlar mı var dersiniz

👏👏👏
kitabı bana kütüphane çalışanımı okuyor kütüphane olsun çalışanı iyi maaş alsın neden sarayda kalsın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lan ben devleti eleştiren konu açıyorum adam bana ne diyor ya? Doğruya doğru yanlışa yanlış diyin artık. Adamın ödeyebilecek durumu var ki alıyor? Almanya'da bile peşin araba alan kaç kişi var sence?
kardeş,m sen demiyon doruya doğru

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Her iktidar geldiğinde devletin yol haritasının değişmesine o kadar alışmışız ki; 2023, 2053 ve 2071 gibi hedefleri kabullenemiyoruz. Son 300 yıldır böyle alıştık, iktidar değiştikçe ülkenin yol haritası da değişir... Neyse, Erdoğan bu algıyı yıkan lider olacak. Hep birlikte göreceğiz.

Din sömürüsünü, seçim öncesinde Yasin okuyan İmamoğlu gibiler yapar anca. Seçim sonrasında da, 3.115₺ buşon parası öder. Akıllı şehirleşme ayağına, Amerika Birleşik Devletleri Ticaret ve Kalkınma Ajansına İstanbul'un mobeselerine erişme imkanı sunar. Ak Parti'nin test sürüşlerinin yapıp teslim ettiği M7 Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattını 2 yıl sonra kullanıma açıp, en başından beri kendileri yapmış gibi de servis eder...
Aboo..
Ben seni cidden düşünen biri sanmıştım.
Bildiğin akpliymiş bu.
Neyse tartışmaya değmez.
Adam bizi soyarken 50k lık çanta taksın.
Biz onu desteklemeye devam edelim.
Euro 10tl iken 2000 tl maaş alıp oturalım yerimize.

T.P.G.

80+ Titanium
Bunu biliyorsun heralde.
Yapma..
Saraya bağlı olan kurumlar tamamen cumhurbaşkanlığına da bağlı. Bunun içinde MİT var savunma bakanlığı var bir sürü şey var? Normal tabi bu gider

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Bunu biliyorsun heralde.
Yapma..
harun yorma kendini boşa anlamıyorlar sarayın gereksiz olduğunu

Aboo..
Ben seni cidden düşünen biri sanmıştım.
Bildiğin akpliymiş bu.
Neyse tartışmaya değmez.
Adam bizi soyarken 50k lık çanta taksın.
Biz onu desteklemeye devam edelim.
Euro 10tl iken 2000 TL maaş alıp oturalım yerimize.
abi bul beni evlenelim sevdim seni

T.P.G.

80+ Titanium
kitabı bana kütüphane çalışanımı okuyor kütüphane olsun çalışanı iyi maaş alsın neden sarayda kalsın?

kardeş,m sen demiyon doruya doğru
Ben yönetimde eleştirilecek şeyleri eleştirdim. Kalanı da size bırakıyorum ama altını dolduramayacağınız şeyler söylemeyin yeter. Ülkenin durumunu bende beğenmiyorum. Bak bende eleştiriyorum ama ben çözüm yolu arıyorum. Sen sadece eleştiriyorsun.

Top Bottom