Prof ESL
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Keşke silmeseydin keyif çayı iyidirSildiklerimi yazsaydım şimdi Silivride keyif çayı içiyordum![]()
Keşke silmeseydin keyif çayı iyidirSildiklerimi yazsaydım şimdi Silivride keyif çayı içiyordum![]()
Arkan dona dona.Sildiklerimi yazsaydım şimdi Silivride keyif çayı içiyordum![]()
Forumda siyaset yasak değilKeşke silmeseydin keyif çayı iyidirFakat modlar neden engellemedi
aynı görüşte olduğu için mi ?
Olsn be Ayasofya cami olduArkan dona dona.
Değil mi he tamam o zaman.Forumda siyaset yasak değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olsn be Ayasofya cami oldu
Ben bazen anlatıyorum millet inanmıyor cidden bu işi yapabilecek işin başında durabilecek kişiler belki 5 sene sonra belki daha kısa sürede evinide en lüks alır arabasınıda bankada milyonlarıda olur. Ama millet işte hibeyi alıyor harcıyor ortada bir şey yokBakanlıkta çalışıyorum doğrudurDevlet koyun sığır veriyor bunlar geliyor diyor ki hoca bize para ver boşver hayvanı. Sen bu adam ile nasıl iş yapacaksın gerçekten karlı iş olduğunu göremiyorlar sürekli ikiz doğuran koyunlar var o paranın ilerde kaç katını kazanacağını düşünemiyorlar et neden pahalı diyoruz bak devlet diyor ki üretin biz size yardım edelim et fiyatları da düşsün gel gör ki gerçekten tembel milletiz.
Kk yatırımcı geliyor ama ucuza üretim yaptığı için yatırım az oluyor aynı yatırımı Avrupa'da yapsa 4-5 katı oluyor en az.Yatırımcı çekebilsek çok iyi olacak ama onun için zaten üretim şart. Tüm sorunları yazsam hala okuyor olurdun![]()
hayat bunlarla uğraşacak kadar uzun değil bence boşver knk
Valla bende uğraşıp atardımda.hayat bunlarla uğraşacak kadar uzun değil bence boşver knk