Neler Yeni

Türkiye’nin şu an Nazi Almanyası’ndan farkı yok

Avolay

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
Almanya’da yaşayan İpekçioğlu, Instagram paylaşımında, Türkiye’nin ‘apaçık bir parti devletine dönüştüğünü’ ifade ederek, “Bu hükümet meşruiyetini tamamen yitirmiştir” dedi
Peki Sizce nedir gerçek ?
Şuan o durumda olmasak da o yolda yürüdüğümüzü düşünüyorum.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Ülkenin durumu kötü ama nazi almanyası'ndan farki yok diyecek kadar kötü değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan o durumda olmasak da o yolda yürüdüğümüzü düşünüyorum.
20210514_124919.jpg

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Doğru arkadaşlar otoriter olarak yönetiliyoruz aynı şey azerbaycan için de geçerli onlarda da yandaşlar zengin oluyor bizde de şu an ülkenin kötüye doğru gittiğine hemfikiriz eğer şu an iyiyiz diyenler kendini kandırıyordur ya da başkaları onu kandırıyordur bunun çözülmesi için de halkın bir olup bu insanlara karşı çıkması gerekiyor yabancı ülkelerde %5 zam gelince bile halk protesto için sokağa çıkıyor biz ise her ay artan vergilerden, her ay zam gelen ürünlere ses çıkaramıyoruz ses çıkarmamız gerekiyor yoksa bizi sömürücekler verdiğimiz paranın yüzde kaçı size hizmet olarak dönüyor düşünün birazcık bana göre max. %10'u geri dönüyor %90'ını alıp yiyorlar ve bu para onlara haram olsun boğazlarından geçmesin biz türkiye olarak çok güzel bir doğaya sahibiz denizlerimiz çok güzel doğudaki dağlarımız çok güzel parklarımız çok güzel her şeyimiz altın gibi değerli ama gezemiyoruz işte bu kadar güzel cennet vatanımızı gezemiyorsak benim, senin, bizim suçumuz değil onların suçu

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Anlatmak istediğim şey bu işte teşekkürler Eren Abi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,567
Üyeler
166,230
Son üye
Taha Gültekin
Top Bottom