Neler Yeni

🚨Türkiye'ye 3. Nükleer Santral Kuruluyor!

YazılımKafa

80+ Silver
Denetimsizlikten başımıza gelen bunca şeyden sonra aynı denetimsiz ülkede nükleer santral kurulacak. Aynen hocam başımıza en fazla ne gelebilir ki.
Evler ile devletin işlerini nasıl bir tutuyorsun. 1- Yıkılan evlerle devlet ihaleleri bir değil, devlet ihalelerinde kolay kolay kimse malzemeden falan çalamaz. O yüzden toki binaları sağlam. Ya da devletin ihaleye verdikleri. 2- Belediyeye rüşvet verip malzemeden çalanlar, ülkemizin inşaat sektörünün gelişim olduğu gerçeğini değiştirmez. O rüşvetçiler yüzünden ikide bir inşaat sektörüne laf etmeyi bırakın. Dünya çapında işler yapan, yapma kabiliyeti olan bir inşaat sektörümüz var. 3- Sırf siyaset yapmak için her gördüğünüz haberde bilmediğiniz şeyler hakkında, alakasız saçma şeyler yazmayı bırakın. Her halta siyaset sokmayı bırakın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kurulması iyi birşeyde rusyanın yaptığında çok fazla bilgi karmaşası var. Misal bir kaynakta bütün hak ruslara ait %51 den aşağı inemaz hak oranı
Ve mevcut elektrik fiyatları şuankinden fazlaya denk geliyor gibi birçok bilgi var. Ne kadar doğru bilemem tabi ama yapılması bencede şart.
%51 rusların olduğu doğru. Ama daha pahalıya gelmez.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Yine temelde çatlaklar oluşacak mı? :D

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Evler ile devletin işlerini nasıl bir tutuyorsun. 1- Yıkılan evlerle devlet ihaleleri bir değil, devlet ihalelerinde kolay kolay kimse malzemeden falan çalamaz. O yüzden toki binaları sağlam. Ya da devletin ihaleye verdikleri. 2- Belediyeye rüşvet verip malzemeden çalanlar, ülkemizin inşaat sektörünün gelişim olduğu gerçeğini değiştirmez. O rüşvetçiler yüzünden ikide bir inşaat sektörüne laf etmeyi bırakın. Dünya çapında işler yapan, yapma kabiliyeti olan bir inşaat sektörümüz var. 3- Sırf siyaset yapmak için her gördüğünüz haberde bilmediğiniz şeyler hakkında, alakasız saçma şeyler yazmayı bırakın. Her halta siyaset sokmayı bırakın

Aynen yangın söndürme uçaklarının denetimini devlet değil, başka kişiler yaptı. O yüzden en ihtiyaç duyulduğu anda hurda oldukları ortaya çıktı ve ormanlar yandı. Farklı ülkelerden uçak dilendik.
Aynen inşaat sektörümüz o kadar gelişmiş ki, istanbulda her yer beton oldu. Çarpık kentleşme oldu. Bunu bile hesap edemediler. Ama dur devlet bunu neden denetlesin ve önlem alsın değil mi?
Aynen denetimsizliği konuştuğum için siyaset yapmış olduğum için özür dilerim. Herkesin yaptığı gibi 3 maymunu oynasaydım, daha mutlu olurdunuz. Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Denetimsizlikten falan bahsedilmiş. Ama ben bir Nükleer Santralin denetimsiz olacağını düşünmüyorum.

Nükleer santral la bu yavaş

YazılımKafa

80+ Silver
Aynen yangın söndürme uçaklarının denetimini devlet değil, başka kişiler yaptı. O yüzden en ihtiyaç duyulduğu anda hurda oldukları ortaya çıktı ve ormanlar yandı. Farklı ülkelerden uçak dilendik.
Aynen inşaat sektörümüz o kadar gelişmiş ki, istanbulda her yer beton oldu. Çarpık kentleşme oldu. Bunu bile hesap edemediler. Ama dur devlet bunu neden denetlesin ve önlem alsın değil mi?
Aynen denetimsizliği konuştuğum için siyaset yapmış olduğum için özür dilerim. Herkesin yaptığı gibi 3 maymunu oynasaydım, daha mutlu olurdunuz. Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum.
Ben burada inşaat sektöründen bahsediyorum. Konuyu farklı alanlara çekeceksen kendini yorma, farklı alanlarda zaten denetimsizlik devlet içinde de var. Ama konumuz inşaat sektörü. Çarpık kentleşme ve her yerin beton olmasının inşaat sektörünün gelişmişliğiyle ne alaksı var? Bana bunu açıkla. Kimse bana inşaat sektörü kötü, biz onu bunu yapamayız demesin. Demek içinde konuyu farklı yerlere çekmeyin. Benim dediğim şey belli.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Ben burada inşaat sektöründen bahsediyorum. Konuyu farklı alanlara çekeceksen kendini yorma, farklı alanlarda zaten denetimsizlik devlet içinde de var. Ama konumuz inşaat sektörü. Çarpık kentleşme ve her yerin beton olmasının inşaat sektörünün gelişmişliğiyle ne alaksı var? Bana bunu açıkla. Kimse bana inşaat sektörü kötü, biz onu bunu yapamayız demesin. Demek içinde konuyu farklı yerlere çekmeyin. Benim dediğim şey belli.
Ben sana denetimsizlik dedim. İnşaat denetimsizliği demedim hocam. Cümlemi tekrardan okuyun. Zaten orada genel bir denetimsizlikten bahsettiğimi anlayacaksınız.
Çarpık kentleşme ve her yerin beton olmasının inşaat sektörünün gelişmişliğiyle ne mi alakası var? Hayvancılıkla mı alakası olacak hocam kendi dediğinizin farkında mısınız acaba?

SnareEcho

80+ Silver

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Kore lideriyle görüştü! Türkiye'ye 3. nükleer santral kuruluyor​

G20 Liderler Zirvesi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu seyahatte 3'üncü bir santralin kurulması hususunda Güney Kore Cumhurbaşkanı'yla da bir görüşme yaptık. Bütün bu adımlarla birlikte enerjide sıkıntımız kalmayacak. Tüm bunlarla birlikte Türkiye'nin enerji noktasındaki gücünü ne yapacaktır, artıracaktır." dedi. KAYNAK

"ENERJİDE SIKINTIMIZ KALMAYACAK"​

"İSTANBUL FİNANS MERKEZİ, ENERJİ MERKEZİ OLACAK"​

erdo%C4%9Fan.jpg
Hadi baalım hop hop hop

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Denetimsizlikten falan bahsedilmiş. Ama ben bir Nükleer Santralin denetimsiz olacağını düşünmüyorum.

Nükleer santral la bu yavaş
Hocam bu ülkede merkez bankasının bile denetimi yok. Hani x bankası demiyorum, merkez bankası diyorum. Elbette umarım dediğiniz gibi denetimsizlik olmaz. En azından enerji konusunda ileriye dönük güzel bir adım atmış oluruz.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Diğer 2 santrali bitirip hemen 3.nün yapımına başlasınlar. Denetimsizse denetimsiz, patlarsa patlasın. Ders çıkarır 4.sünü kendimiz yaparız. Üretmeyen toplumların var olma şansları yok.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Diğer 2 santrali bitirip hemen 3.nün yapımına başlasınlar. Denetimsizse denetimsiz, patlarsa patlasın. Ders çıkarır 4.sünü kendimiz yaparız. Üretmeyen toplumların var olma şansları yok.
Dediklerin olursa var olacak mıyız o bile belli değil ☠️

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
yaparsa yine REİS yapar adam biliyor bu işi REİSle yolda devam 🤘 🤘 🤘 🤘 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Tek bir şey bırakıyorum, neden gülücük attığımı anlarsın. Bu ülkede her şey random yapılıyor şunu ne zaman anlarsınız bilmiyorum.

1694450077554.png

Tek dedim de şunu da bırakayım, bataklığın üstüne hastane evet :) Mükemmel devlet planlamaları.

1694450276207.png

Hepimiz iyi şeyler olsun istiyoruz ülke için ama bu tipler, bu karakterdeki insanlar bu kadar fazlayken bu neredeyse imkansız. Yapılan 10 işten en az 8'i maalesef yanlış ve sadece zarar veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom