sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 579
Yanwen bu dimi Aras kargoya teslim edilmişbu tam olarak ne oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Detaylı bilgi için dm yaz yardımcı olayım
Yanwen bu dimi Aras kargoya teslim edilmişbu tam olarak ne oluyor
can kardeşim nereden bileyim ben ilk defa gümrüğe takıldı ürünümAlabilirsin tabi gümrüğün önünde standları var adını soy adını veriyorsun ürün sana orada teslim ediyorlar
Takılıyorum knk aldırış etme yanican kardeşim nereden bileyim ben ilk defa gümrüğe takıldı ürünüm
dayı kafayı yedim ya bir de ben güncel klavyemi arkadaşıma satıp üzerine bunu kullanacaktım herifle 10 gündür bekliyoruz allahtan eleman işe gidiyor da çok sorgulamıyorTakılıyorum knk aldırış etme yani![]()
Valla o kadar alışveriş yaptım ilk kez bu durumu yaşıyorum ben ümidi kestim benim birde 2 tane vardayı kafayı yedim ya bir de ben güncel klavyemi arkadaşıma satıp üzerine bunu kullanacaktım herifle 10 gündür bekliyoruz allahtan eleman işe gidiyor da çok sorgulamıyor
anlamam mı kardeşim bende aynı dileklerde bulundum kaç kere ilk başta vergi ödemeyelim de geç gelsin az bir şey olmaz dedik vallahi 25k borçtayım umurumda değil gelsin onun parasını nakit elden vericem kartla bile değil direkt cashValla o kadar alışveriş yaptım ilk kez bu durumu yaşıyorum ben ümidi kestim benim birde 2 tane varikisi de beklemede tuşları tek tek gümrükçülere
anladınız
Ben yazmıştım yapamayacaklarını söylemişlerdi de kaç gösteriler bilmiyorum UK ile geliyor"Hocam, faturanın düşük gösterilmesiyle ilgili maili göndermiş miydiniz?
Barii şu adamın klavyesi gelsin ya herif Redragondan kurtulsun artıkanlamam mı kardeşim bende aynı dileklerde bulundum kaç kere ilk başta vergi ödemeyelim de geç gelsin az bir şey olmaz dedik vallahi 25k borçtayım umurumda değil gelsin onun parasını nakit elden vericem kartla bile değil direkt cash
Vergi çıktı mı.bu tam olarak ne oluyor
kanka yok ya klavyeden memnunum aslında membrandan buna geçeli 1 ay olmadı ama beyaz kablosuz set dizmek istiyorum heves ettim eşşek klavye bir türlü gelmedi düşün kulaklığı satışa koydum her şey hazır oturduk klavyeyi bekliyoruzBarii şu adamın klavyesi gelsin ya herif Redragondan kurtulsun artık![]()