❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Adamın 3 günde gümrükten geçmiş bizimki 11.günde ...

Alabilirsin tabi gümrüğün önünde standları var adını soy adını veriyorsun ürün sana orada teslim ediyorlar
can kardeşim nereden bileyim ben ilk defa gümrüğe takıldı ürünüm

Takılıyorum knk aldırış etme yani :D
dayı kafayı yedim ya bir de ben güncel klavyemi arkadaşıma satıp üzerine bunu kullanacaktım herifle 10 gündür bekliyoruz allahtan eleman işe gidiyor da çok sorgulamıyor

dayı kafayı yedim ya bir de ben güncel klavyemi arkadaşıma satıp üzerine bunu kullanacaktım herifle 10 gündür bekliyoruz allahtan eleman işe gidiyor da çok sorgulamıyor
Valla o kadar alışveriş yaptım ilk kez bu durumu yaşıyorum ben ümidi kestim benim birde 2 tane var :D ikisi de beklemede tuşları tek tek gümrükçülere :D anladınız

Mantıken Yanwenler teslim ediliyorsa ve vergisiz geliyorsa Yunexpresste teslim edilir ve vergisiz gelir az sabredek bakalım 1-2 hafta daha aksini düşününce zaten kafayı yiyom çok heves ettiydim ilk defa bi klavye için :D

Valla o kadar alışveriş yaptım ilk kez bu durumu yaşıyorum ben ümidi kestim benim birde 2 tane var :D ikisi de beklemede tuşları tek tek gümrükçülere :D anladınız
anlamam mı kardeşim bende aynı dileklerde bulundum kaç kere ilk başta vergi ödemeyelim de geç gelsin az bir şey olmaz dedik vallahi 25k borçtayım umurumda değil gelsin onun parasını nakit elden vericem kartla bile değil direkt cash

"Hocam, faturanın düşük gösterilmesiyle ilgili maili göndermiş miydiniz?
Ben yazmıştım yapamayacaklarını söylemişlerdi de kaç gösteriler bilmiyorum UK ile geliyor

Ekler

• IMG_20250708_161000.webp
    IMG_20250708_161000.webp
    76.4 KB · Hit: 65
anlamam mı kardeşim bende aynı dileklerde bulundum kaç kere ilk başta vergi ödemeyelim de geç gelsin az bir şey olmaz dedik vallahi 25k borçtayım umurumda değil gelsin onun parasını nakit elden vericem kartla bile değil direkt cash
Barii şu adamın klavyesi gelsin ya herif Redragondan kurtulsun artık :D

Barii şu adamın klavyesi gelsin ya herif Redragondan kurtulsun artık :D
kanka yok ya klavyeden memnunum aslında membrandan buna geçeli 1 ay olmadı ama beyaz kablosuz set dizmek istiyorum heves ettim eşşek klavye bir türlü gelmedi düşün kulaklığı satışa koydum her şey hazır oturduk klavyeyi bekliyoruz

Bu nakliye ücretini yeni mi getirdiler yoksa ürüne göre değişiyor mu

Ekler

• 1751980577991.webp
    1751980577991.webp
    7.7 KB · Hit: 71
Geri