nasıl öğrendiniz bende öğrenmek istiyorum faturayı32 yazmışlar bana patladım sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
32 dolar yazmışlar bana
nasıl öğrendiniz bende öğrenmek istiyorum faturayı32 yazmışlar bana patladım sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
32 dolar yazmışlar bana
Mail olarak talep ettim büyük ihtimal seninkide 32 dolar.nasıl öğrendiniz bende öğrenmek istiyorum faturayı
e pota atarak faturanızı isteyereknasıl öğrendiniz bende öğrenmek istiyorum faturayı
"Hocam, faturanın düşük gösterilmesiyle ilgili maili göndermiş miydiniz?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
32 dolar yazmışlar bana
Daha önce göstermiştim yunexpress de sonra o iptal oldu yanwene geçti tekrar düşüj göstermelerini talep etmem gerektiğini düşünmemiştim"Hocam, faturanın düşük gösterilmesiyle ilgili maili göndermiş miydiniz?
Sanırım benim totoya ürün girdiDaha önce göstermiştim yunexpress de sonra o iptal oldu yanwene geçti tekrar düşüj göstermelerini talep etmem gerektiğini düşünmemiştim
Knk adamlar napsın yaşadığın ülkenin hali ortadaAlıntıyı görüntüle
6 sında mail gelmişti durum ne diye yazmıştım sözde gümrükte sorun yokmuş yavaş ilerliyormuş süreç. İyi ki bir klavye alalım dedik
sınav sonuçları açıklanır ama bundan bir şey beklemeYa hem sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyorum hem de bu gümrük mevzusunun sonuçlanmasını bekliyorum kendime dert satın almışım yemin ediyorum.
UK ile başlayan da sıkıntı olmazBune beaa
Biri UK ile başlıyor Biri VR ile başlıyor diğeri YT ile başlıyor. Hepsi saplandı gümrüğe
Benim ürünün faturasını 32 dolar olarak kesmişler yanwen ile geliyor gümrüğe takılır mısınav sonuçları açıklanır ama bundan bir şey bekleme![]()