❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Hocam daha önceki siparişmde bana da mesaj gelmemişti , dağıtıma çıktığında teslim kodu mesajı gönderilmişti oradan fark ettim. Sipariş verirken yazdığın telefon numarası ile ara , telefon numarası üzerinden sorgulama yapabiliyorlar.
Bir sııkıntı olacak illa ki, kuscam artık :/ benim kargoda alınmıştır herhalde diye düşünüyorum. süratı arayıp mı sorayım?

ya klavyeler gelir falanda asıl sıkıntı yarısının bozuk çıkması beyler. bendeki bozuk çıkarsa parçalarım. benim uçakta 2 sinden beri gümrükte bana sms gelmedi muhtemelen ya akşama kadar gelir ya da yarın.

Bir sııkıntı olacak illa ki, kuscam artık :/ benim kargoda alınmıştır herhalde diye düşünüyorum. süratı arayıp mı sorayım?
Ara hocam hızlı bağlanıyor zaten.

arkadaşlar sakin olun herkesinki bugün verilmez zaten biraz bekleyin birkaç güne hallolur hepsi

sürat kargo benim kargoyu almış hadi hayırlısı bakalım umarım hasarsız sorunsuz bir şekilde gelir

Kanka benim ürün en erken gümrükten geçenler arasında, bana mesaj gelmeyip diğer arkadaşlara gelince anlam veremedim bana da atsınlar :/

Bendede hala gozukmuyor last mile tracking koduyla sorgulattim gözükmüyor 😭

Benim arkadaşın kargoyu sürat kaybetti 1 ay oldu hala haber yok

Thhye nasıl verebiliriz sonuç çıkar mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,537
Üyeler
185,279
Son üye
ItsOverHere