bana yolla hocam ama oradan korkuyorum daha yeni klavyeyi bozdu bi gifGençler 150 sayfalık share kısmından fena olmayanları ayırmıştım gece eve geçince konusunu açar isimleriyle paylaşırım. Etiketleme mi isteyenler reaksiyon bıraksın etiketleyeyim.
Klavyeyi bozma değilde bir tane yüksek boyutlu bı gif var şu anime kızı yukarı doğru kayıyor onu yüklediğimde arada flash gibi ekran beyaz olup devam ediyor animasyonabana yolla hocam ama oradan korkuyorum daha yeni klavyeyi bozdu bi gif
Firmware hatalı Epomakerden istedim bi tane yolladı fakat oda çözemedi eski bir tane istedim şimdi gelince atarım buraya da. Sadece 18fps ve altı animasyonlarda flashing yok haberiniz olsun.Klavyeyi bozma değilde bir tane yüksek boyutlu bı gif var şu anime kızı yukarı doğru kayıyor onu yüklediğimde arada flash gibi ekran beyaz olup devam ediyor animasyona
Çok iyi olur hocam, bir de custom animasyon yüklemeyi bulabilirsem uyacak şekilde çok iyi olacak.ekrana uygun piksel haline falan getirmek gerekiyor videoyu da ona da eve geçince bakacağım. Şoyle sahil kenarında bikiniyle uzanan bi anime kızı fena olmazFirmware hatalı Epomakerden istedim bi tane yolladı fakat oda çözemedi eski bir tane istedim şimdi gelince atarım buraya da. Sadece 18fps ve altı animasyonlarda flashing yok haberiniz olsun.
Hocam Bu konu açıldıktan 1 gün sonra sipariş ettim amane zaman sipariş ettiniz hocam
Hocam animasyon oluşturma kısmında resim ekle var oraya gif yüklersen kendi otomatik dönüştürüyor. Ama şimdilik 18 fps olması lazım.Çok iyi olur hocam, bir de custom animasyon yüklemeyi bulabilirsem uyacak şekilde çok iyi olacak.ekrana uygun piksel haline falan getirmek gerekiyor videoyu da ona da eve geçince bakacağım. Şoyle sahil kenarında bikiniyle uzanan bi anime kızı fena olmaz![]()
Share derken tam açıklar mısın rica etsemGençler 150 sayfalık share kısmından fena olmayanları ayırmıştım gece eve geçince konusunu açar isimleriyle paylaşırım. Etiketlememi isteyenler reaksiyon bıraksın etiketleyeyim.
parası olmayıpta çer çöp çeken adamlar fena kopartıyorFhdjdjd kendini daha fazla küçük düşürme paşam kargolar gelince senin için yeni imzayı hazırlarım![]()
Gerçekten sorunluymus hocam switch yerinden oynadiysa bayağı sorunlu"w" tuşunda da sorun vardı switchi söküp takınca düzeldi gibi gerçekten sorunlu cihaz satmışlar
Switch kargoda gelirken yerinden çıkmış sanırım hocam keycapı çıkarırken switch de neredeyse beraberinde çıkıyordu. Switchi söküp tekrar takınca sorun kalmadı gibi. Klavye güzel gerçekten umarım uzun süre sorunsuz kullanır herkes.Gerçekten sorunluymus hocam switch yerinden oynadiysa bayağı sorunlu