❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Kablolu modda 1-2dk sonra ışıkları sönüyor ne yapsam düzeltemedim desteğe yazdım yazılım attılar yine olmadı

Anca akşam evde deneyebilirim klavyeyi ama paketi açtığımda
Tek bir tuşun çıktığını gördüm sadece iyi diyebilir miyiz ahahahah

yav arkadaş kimse yanlış anlamasında bu forumda ciddi bir bilgi birikimi sıkıntısı var. 400 sayfanın 300 sayfası aynı şeylerin tekrarıdır. Sayfalarca konuşulan konular tekrar tekrar soruluyor. Yada foruma yazana kadar google a yazıp bulunacak şeyler soruluyor. Aşırı bir hazırcılık var araştırma 0. güncel konuları takip etmek için giriyorum konuya hala yok tuş çalışmadı şu bu soruluyor. Az arama çubuğunu falan kullansanız. konu bu şekilde sürekli geriye gidiyor
Forumun arama ve filtreleme sistemi berbat, konuyu forumda aratınca bulamıyorum.
Kaldı ki konunun içinde aradığın mesajı bulacaksın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada klavye gerçekten mükemmel, hiçbir switch çıkmadan sapasağlam gelmiş ve tüm tuşlar çalışıyor. Wisteria tactile siyah renk aldım ben sesi aşırı hoşuma gitti, malzeme kalitesi de çok güzel plastiği falan kaliteli, acaba neden eleştirildi anlamadım.
Ekranına ve ışığa kendi istediğimizi animasyonu çizebilmemiz beni çok cezbetti.
Tek sıkıntı ekranda beyaz renk pembe yanıyor baya belli oluyor yakından

Software linki bırakabilir misiniz arkadaşlar acaba

Son düzenleme:
yav arkadaş kimse yanlış anlamasında bu forumda ciddi bir bilgi birikimi sıkıntısı var. 400 sayfanın 300 sayfası aynı şeylerin tekrarıdır. Sayfalarca konuşulan konular tekrar tekrar soruluyor. Yada foruma yazana kadar google a yazıp bulunacak şeyler soruluyor. Aşırı bir hazırcılık var araştırma 0. güncel konuları takip etmek için giriyorum konuya hala yok tuş çalışmadı şu bu soruluyor. Az arama çubuğunu falan kullansanız. konu bu şekilde sürekli geriye gidiyor
Hocam maalesef çoğu popüler konu böyle , çok mesaj olmasından kaynaklı sorunlar yaşanabiliyor.

Forumun arama ve filtreleme sistemi berbat, konuyu forumda aratınca bulamıyorum.
Kaldı ki konunun içinde aradığın mesajı bulacaksın

Bu arada klavye gerçekten mükemmel, hiçbir switch çıkmadan sapasağlam gelmiş ve tüm tuşlar çalışıyor. Wisteria tactile siyah renk aldım ben sesi aşırı hoşuma gitti, malzeme kalitesi de çok güzel plastiği falan kaliteli, acaba neden eleştirildi anlamadım.
Ekranına ve ışığa kendi istediğimizi animasyonu çizebilmemiz beni çok cezbetti.
Tek sıkıntı ekranda beyaz renk pembe yanıyor baya belli oluyor yakından

Katılıyorum bu durumla kimsenin alakası yok. Örnek veriyorum bazen popüler konuları okurken aklıma bir şey takılıyor hele ki konuda çok mesaj varsa o bilgiyi bulamıyorum ve yeni mesaj yazıyorum , bunlar normal şeyler çok üstünde durmaya gerek yok. Ürün özelinde konuşursak bende fazlaca beğendim gerek kablosu , gerek keycaps kalitesi hoşuma gitti. Yorumunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar klavye düzgün çalışıyor gibi bütün tuşlar düzgün herhangi bir sorun yok bunun ekranını kontrol etmek için ne indirmem gerekiyor

Arkadaşlar klavye düzgün çalışıyor gibi bütün tuşlar düzgün herhangi bir sorun yok bunun ekranını kontrol etmek için ne indirmem gerekiyor
driverı indir share kısmına 60x9 yaz oradan bir gifi dene

kabloyla bağla kablolu moda da geçir klavyeni sonra ordan yüklet oluyor
Şu an iş yerinde ki PC ile yapamıyorum onu eve gideyim deneyeceğim bakalım teşekkür ederim bilgileri yazarım
Ama her tuşu denedim bir sıkıntı yok gibi görünüyor

Geri