❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

benimde geldi şimdide ilk ekranın rgb ışık geldi gitti şuan gelmıyor tuşa basıyortum yazılımdan yapıyorum ekran gelmıyor sebebını bılen varmı

Ekranı gidenler birkaç sayfa once bendede olmuştu çözümü firmware update yapman lazım yazılımından

Şarjın dolduğunu nasıl anlayacağız? Şu an sadece bir şarj animasyonu var ve başka bir şey görünmüyor.

arkadaşlar ekran gelmıyor hiçbir şekilde yardımcı olabilecek biri varmı

Valla ekranı test edemedim daha henüz kabloyla bağlayamadığım için ama çok iyi duruyor ekranda sorunsuzsa gayet iyi gibi görünüyor
Milletin bütün tuşları kargo esnasında çıkmış bende tek tuş çıkılıydı taktım tum tuşları da test ettim gayet başarılı
Bana garip gelen tuşlar biraz küçük gibi boyutları yani Aula F75'e göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavyenin önünde TYPE-C girişi var herhangi bir type-c kabloyla şarj edebilir miyim çünkü odamda belli bir kablo düzeni var AULA F75'i Steelseries Nova 7'nin içinden çıkan kabloyla şarj ediyordum ama bunun kablosu inanılmaz kalın duruyor yani sorun yaşar mıyız

Valla ekranı test edemedim daha henüz kabloyla bağlayamadığım için ama çok iyi duruyor ekranda sorunsuzsa gayet iyi gibi görünüyor
Milletin bütün tuşları kargo esnasında çıkmış bende tek tuş çıkılıydı taktım tum tuşları da test ettim gayet başarılı
Bana garip gelen tuşlar biraz küçük gibi boyutları yani Aula F75'e göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavyenin önünde TYPE-C girişi var herhangi bir type-c kabloyla şarj edebilir miyim çünkü odamda belli bir kablo düzeni var AULA F75'i Steelseries Nova 7'nin içinden çıkan kabloyla şarj ediyordum ama bunun kablosu inanılmaz kalın duruyor yani sorun yaşar mıyız
Yok istediğin kabloyla edebilirsin.

lan nasil şarj somuyor diyen arkadaslar bataryaniz mi bozuk
kanka harbi çok yiyor şarjı bende anlamadım ama yani 52den 10a falan düştü şarja taktaım şimdi halbuki ekrana 1 led koyup tuş ışıklarını da kapattım şarjı bitmesin diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,769
Üyeler
183,163
Son üye
serox26
Geri