❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Soketi lehimledim ama yine algılamıyor. Bu arada bataryanın hızlı bitmesi kablonun soketten çıkmasından kaynaklanabilir , soketleri kendim taktıktan sonra şarj daha yavaş azalıyor gibime geldi. Klavyenin içinde 2x5000 mah batarya var.
Ve şarjın klavye açıkken baya yavaş dolduğunu belirteyim yani hemen dolmuyor biraz beklemek gerekiyor

Beyler klavyeyi normal şarj aletiyle şarj edin baya hızlı doluyor 1 saatte falan 0-100 oldu PC ile şarj etmekle uğraşmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada basmayan tuşlar için arkadaşın yaptığı gibi ince bir gıdayla genisletsek zarar gelmez mi ?

Vida
hızlı şarj bu üründe zararlı olabilir güzel kardeşim dikkatli olmanı tavsiye ederim

Cevaplayabilecek var mı?
Yunexpress gümrükte bütün kargoları yerel dağıtıcılara sevk etti diyebiliriz. Şu anlık Türkiye'ye gönderim kapalı ama yakın zaman içerisinde açılabilir.

Klavye'nin PCB şemasını atabilirlerse yapabilirim ama onu da atacaklarını pek sanmıyorum yazık oldu , ne diyelim sağlık olsun.

Enter tuşunun olayı yazılımsal olabilir belki de ama güncellemeyle düzelmedi video çekip epomaker'a atacağım şimdi

Enter tuşunu bir kaç defa sök tak yapmama rağmen hiç bir gelişme yok hala aynı çalışmıyor naısl yaparız bilemedim

Enter tuşunu bir kaç defa sök tak yapmama rağmen hiç bir gelişme yok hala aynı çalışmıyor naısl yaparız bilemedim
Bir şey yapmayacaksın dostum mecbur tek çözüm değişim değişimden gelen ürünün de sağlam gelip gelmeyeceği meçhul test ederek göndereceğiz diyor ama

switchin oturduğu kısım
WhatsApp Image 2025-07-27 at 21.37.11.webp

dostlar bende de ekranı gitti klavyenin
uygulama üzerinden fn esc yapıp update yapıyorum hiç bir şey olmuyor çözen var mı?

Benim sadece 8 tuşu bozuk. Bende yazdım ama emin değilim. Bozuk olmayan bir klavye kesin gelecek mi belli değil

Benim sadece 8 tuşu bozuk. Bende yazdım ama emin değilim. Bozuk olmayan bir klavye kesin gelecek mi belli değil
Kendimiz test edip yollayacağız demişler ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinemez siparişlerin çoğunu sorunlu yollayan firmadan her şey beklenir.

Klavyeyi pcb dışında içini tamamen boşalttım bakalım imha maili gelsin suya sokarak imha edeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,247
Üyeler
185,393
Son üye
Enforcement4598
Geri