❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

benim shift tuşu çalışmıyor video attım 10$ kredi veya parçalayın yenisini gönderelim dediler, yenisini de sorunlu olacak full iade istedim ne diyecekler bakalım

Benim bu sabah kargoya verildi klavye bekliyoruz bakalım

Bazı maillerime sabah 9 bazılarına öğlen 1 hatta birine saat 4'Te mi ne yazmışlar onlar cevap yazdıktan hemen sonra ben de yazıyorum 24 saat sonra geliyor mesaj.
Aynen öyle , mesai saatlerini sordum sabah 04:00 öğlen 13:00'da bitiyormuş. Bazen gününe göre 2 3 saat uzayabiliyor dediler.

benim shift tuşu çalışmıyor video attım 10$ kredi veya parçalayın yenisini gönderelim dediler, yenisini de sorunlu olacak full iade istedim ne diyecekler bakalım
hızlı cevap verdiler indirimde aldığınız için sadece store credit olarak iade yapabiliyoruz karta iade yok dediler. değişim ürünlerini de test edip yolluyoruz diyorlar. mecbur değişim kabul edeceğim. bir de yunexpress ile yollamıyorlarmış vergi çıkıyor mu yanwene falan

ben tactile switch almıştım bu sefer daha sessiz bir switch almak istiyorum sea salt mı alayım

hızlı cevap verdiler indirimde aldığınız için sadece store credit olarak iade yapabiliyoruz karta iade yok dediler. değişim ürünlerini de test edip yolluyoruz diyorlar. mecbur değişim kabul edeceğim. bir de yunexpress ile yollamıyorlarmış vergi çıkıyor mu yanwene falan

ben tactile switch almıştım bu sefer daha sessiz bir switch almak istiyorum sea salt mı alayım
Kesinlike sea salt al inanılmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,762
Üyeler
185,315
Son üye
Beerman
Geri