yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 839
Yanwen ile geliyor benimkiWeWorldExpress aracılığı ile mi geldi ?
Yanwen ile geliyor benimkiWeWorldExpress aracılığı ile mi geldi ?
Benim bu sabah kargoya verildi klavye bekliyoruz bakalım
Last mil kodu nasıl başlıyor bende WWETA son iki harf de YQYanwen ile geliyor benimki
Bazı maillerime sabah 9 bazılarına öğlen 1 hatta birine saat 4'Te mi ne yazmışlar onlar cevap yazdıktan hemen sonra ben de yazıyorum 24 saat sonra geliyor mesaj.Dumanla haberleşsek daha hızlı olur , günde sadece bir tane mailime bakıyorlar.
Aynen öyle , mesai saatlerini sordum sabah 04:00 öğlen 13:00'da bitiyormuş. Bazen gününe göre 2 3 saat uzayabiliyor dediler.Bazı maillerime sabah 9 bazılarına öğlen 1 hatta birine saat 4'Te mi ne yazmışlar onlar cevap yazdıktan hemen sonra ben de yazıyorum 24 saat sonra geliyor mesaj.
6-7 saat fark var aramızdaAynen öyle , mesai saatlerini sordum sabah 04:00 öğlen 13:00'da bitiyormuş. Bazen gününe göre 2 3 saat uzayabiliyor dediler.
bende henüz görünmüyor daha bu sabah düzenlenmiş UK ile başlıyor ama tracking koduLast mil kodu nasıl başlıyor bende WWETA son iki harf de YQ
hızlı cevap verdiler indirimde aldığınız için sadece store credit olarak iade yapabiliyoruz karta iade yok dediler. değişim ürünlerini de test edip yolluyoruz diyorlar. mecbur değişim kabul edeceğim. bir de yunexpress ile yollamıyorlarmış vergi çıkıyor mu yanwene falanbenim shift tuşu çalışmıyor video attım 10$ kredi veya parçalayın yenisini gönderelim dediler, yenisini de sorunlu olacak full iade istedim ne diyecekler bakalım
Kesinlike sea salt al inanılmaz.hızlı cevap verdiler indirimde aldığınız için sadece store credit olarak iade yapabiliyoruz karta iade yok dediler. değişim ürünlerini de test edip yolluyoruz diyorlar. mecbur değişim kabul edeceğim. bir de yunexpress ile yollamıyorlarmış vergi çıkıyor mu yanwene falan
ben tactile switch almıştım bu sefer daha sessiz bir switch almak istiyorum sea salt mı alayım
Yani günde evet dediğiniz gibi yazdıkları zaman şimdi yazsam bir sonra ki gün dönüyotlsrDumanla haberleşsek daha hızlı olur , günde sadece bir tane mailime bakıyorlar.