Klavyenin üzerinde gelecek default bir gife benzemiyor epomaker dan her şey beklenir
Aynı gif, youtubedaki videolarda da var. Aula f75 max gif diye arayınca gözüküyor.Bende öyle düşünüyorum , mail attım.
Tech Friki kanalında Aula F75 Max How to change screen videosu. 47. saniyeden sonra gözüküyor.Video linkini atar mısınız ? Ben videolarda göremedim.
Hocam bu arada size dağıtıma çıkmadan önce mesaj geldi miŞimdi elime ulaştı aula F75'den çok daha kaliteli , gelince satarım diyordum ama satmak pek mantıklı gelmedi.
Valla bende tam öyle bir gif'e benzettimKlavyenin üzerinde gelecek default bir gife benzemiyor epomaker dan her şey beklenir
Muhtemelen standart gelen bir giftir videodakilerin çoğu örnek gif'i değiştirip göstermiştir sizlereVideo linkini atar mısınız ? Ben videolarda göremedim.
Evet , sms geldi.Hocam bu arada size dağıtıma çıkmadan önce mesaj geldi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla bende tam öyle bir gif'e benzettim
Muhtemelen standart gelen bir giftir videodakilerin çoğu örnek gif'i değiştirip göstermiştir sizlere
Söküp tekrar takın benim U tuşu ya basmıyor ya da çift basıyordu bir tane koydum düzeldi.Klavyenin 9 ve G tuşu çalışmıyor. 3 hafta önce sorunsuz çalışıyordu.
Ne almıştınız ? Ürününüz gümrükte kalmış olabilir. Aşağıda e-postaya mail atabilirsiniz.
dynatab 75x değişim ürünüNe almıştınız ? Ürününüz gümrükte kalmış olabilir. Aşağıda e-postaya mail atabilirsiniz.
[email protected]