Seninki neden geçti onun ki neden takıldı acaba bu epomaker nasıl olsa ikinciye gönderiyorum ayağına gidip ürün fiyatlarını yine düşük mü gösterdi çok acaba.Benim ilk istediğim klavye inspectiona takılmış 1 hafta sonra kargolanan dün elime ulaştı bu gümrüğü hiç anlamıyorum.
Vallahi anlamadım yanwene yazdım 1-2 gün daha bekleyin dediler. 2. klavye 5 günde geldi ilk klavye 10 gündür gümrükteSeninki neden geçti onun ki neden takıldı acaba bu epomaker nasıl olsa ikinciye gönderiyorum ayağına gidip ürün fiyatlarını yine düşük mü gösterdi çok acaba.
Kanka 10 gündür gümrükte olması hiç hayra alamet gibi gelmedi ama bu epomaker artık mimlidir zaten.Vallahi anlamadım yanwene yazdım 1-2 gün daha bekleyin dediler. 2. klavye 5 günde geldi ilk klavye 10 gündür gümrükte
Yanwen incelemeye alındığını söyledi, Epomaker da biz herşeyi hallederiz demişti. En olmadı para iadesi olur zaten klavyeye dokunmamıştımKanka 10 gündür gümrükte olması hiç hayra alamet gibi gelmedi ama bu epomaker artık mimlidir zaten.
onu kim almış yayeni urun talep edenler dynatab mi istedi yine nasil secenekler sunuyorlar f108 pro isteyen bile gordum basligi tararken hangi urunu duzgunse onu talep edelim gumrukten gecebiliyor mu digerleri
Şans değişim için gönderilenler hep yanwen işte çoğu geçmiş gibiyeni urun talep edenler dynatab mi istedi yine nasil secenekler sunuyorlar f108 pro isteyen bile gordum basligi tararken hangi urunu duzgunse onu talep edelim gumrukten gecebiliyor mu digerleri