❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Klavyeyi açtım değişim ürününü şu anlık gördüğüm bir sorun yok

Benim ilk istediğim klavye inspectiona takılmış 1 hafta sonra kargolanan dün elime ulaştı bu gümrüğü hiç anlamıyorum.

Benim ilk istediğim klavye inspectiona takılmış 1 hafta sonra kargolanan dün elime ulaştı bu gümrüğü hiç anlamıyorum.
Seninki neden geçti onun ki neden takıldı acaba bu epomaker nasıl olsa ikinciye gönderiyorum ayağına gidip ürün fiyatlarını yine düşük mü gösterdi çok acaba.

Seninki neden geçti onun ki neden takıldı acaba bu epomaker nasıl olsa ikinciye gönderiyorum ayağına gidip ürün fiyatlarını yine düşük mü gösterdi çok acaba.
Vallahi anlamadım yanwene yazdım 1-2 gün daha bekleyin dediler. 2. klavye 5 günde geldi ilk klavye 10 gündür gümrükte

Mecburen değişim klavyesini beyaz morlu sipariş etmiştim siyah klavyede ki keycapleri diğerine aktardım beyaz siyah gri'li oldu fıstık gibi görünüyor
Şu anlıkta bir sorun yok eski klavyeyi tamire getirdim şimdi tamir olursa yedek klavye ya da bir arkadaşıma lazım olan dostuma veririm

yeni urun talep edenler dynatab mi istedi yine nasil secenekler sunuyorlar f108 pro isteyen bile gordum basligi tararken hangi urunu duzgunse onu talep edelim gumrukten gecebiliyor mu digerleri

yeni urun talep edenler dynatab mi istedi yine nasil secenekler sunuyorlar f108 pro isteyen bile gordum basligi tararken hangi urunu duzgunse onu talep edelim gumrukten gecebiliyor mu digerleri
onu kim almış ya

Arkadaşlar dynatab düz modelde de aynı sorunlar var mı? Alan oldu mu hiç?

Şans değişim için gönderilenler hep yanwen işte çoğu geçmiş gibi

Geri