❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Hocam tactile biraz daha sesli ama daha tok sanırım linear da biraz daha sessiz ve aulaya yakın bir sesi var sanki linear benim için biraz daha uygun gibi geldi bana
Ben tactile tercih ettim sesi baya tok geliyor. Zaten elimde Aula F75 var tok sesli bir klavye almak daha cazip geldi.

1750156082952.webp

siparişlerim kısmındaki bu yazı sıkıntı çıkarıyor mu

Bana da böyle bir cevap gelmiş. İlk cevapladıkları mailde net olarak düşüremeyeceklerini söylüyorlardı, rica eden bir mail daha attım. Sonrasında fiyatı "makul" seviyede yazacaklarını söylediler. YunExpress'i de rica sonrası kesinleştirdiler, ilk mailde yoğunluğa göre bakarız tarzı bir şey demişlerdi. Olumsuz yanıt alanlar bir mail daha atsın derim.
Alıntıyı görüntüle
Hocam hangi mail adresine attığınızı ve mail içeriğini atma şansınız olur mu unutmadan hemen göndereyim

Ben tactile tercih ettim sesi baya tok geliyor. Zaten elimde Aula F75 var tok sesli bir klavye almak daha cazip geldi.
En sessiz olanı Epomaker Sea Salt Silent Switch oluyor değil mi?

Bana da böyle bir cevap gelmiş. İlk cevapladıkları mailde net olarak düşüremeyeceklerini söylüyorlardı, rica eden bir mail daha attım. Sonrasında fiyatı "makul" seviyede yazacaklarını söylediler. YunExpress'i de rica sonrası kesinleştirdiler, ilk mailde yoğunluğa göre bakarız tarzı bir şey demişlerdi. Olumsuz yanıt alanlar bir mail daha atsın derim.
Alıntıyı görüntüle
Hocam mail adresleri ne tam olarak support ile başlayan mı yoksa information da olan mı hello ile başlayan mı

Tacticle alacağıma linear almışım mail attım bi de onun için umarım değiştirirler.

Tacticle alacağıma linear almışım mail attım bi de onun için umarım değiştirirler.
Aynısını ben yaptım değiştirdiler sağ olsunlar. Fiyatı faturada az gönderme konusunu da tekrar bu sefer site üzerinden rica ettim onu da az göstereceğiz dediler. Ama yunexpress mevzusu duruma göre bakıcaz olarak kaldı :D

Aynısını ben yaptım değiştirdiler sağ olsunlar. Fiyatı faturada az gönderme konusunu da tekrar bu sefer site üzerinden rica ettim onu da az göstereceğiz dediler. Ama yunexpress mevzusu duruma göre bakıcaz olarak kaldı :D
Hocam hangi maile attınız acaba? Bir de ürün ne yazdınız tam olarak. Ürün bilgileri hakkında?

Ben hem fiyat ve kargoyu hem de tacticle switch için 2 farklı mail attım umarım ikisine de okeylerler de mesaileri bitti.

Geri