Hocam vergisi çokar mı ülkeye geldiğindekonuda var
Hocam birinci kısımda iki switch'in sesleri var , dinleyebilirsiniz.AULA F75 gibi böyle tok sesi olan hangi switch'dir çok sesi olmayan böyle orta sade iş yerindeyim dinleyemiyorumn switch seslerini sizden ricam bir öneride bulunur musunuz sipariş edeyim hemen
Kanka tactile en iyi cream tok sesini veren switch ben şahsen onu tercih ettimAULA F75 gibi böyle tok sesi olan hangi switch'dir çok sesi olmayan böyle orta sade iş yerindeyim dinleyemiyorumn switch seslerini sizden ricam bir öneride bulunur musunuz sipariş edeyim hemen
Switchide Black grey olarak seçKanka tactile en iyi cream tok sesini veren switch ben şahsen onu tercih ettim
Hocam vergi falan var mı ekstraKanka tactile en iyi cream tok sesini veren switch ben şahsen onu tercih ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Switchide Black grey olarak seç
Yok kankam ama mail atman gerekli gümrükte sıkıntı çıkar yoksaHocam vergi falan var mı ekstra
Tamamdır sağolunYok kankam ama mail atman gerekli gümrükte sıkıntı çıkar yoksa
Hocam tactile biraz daha sesli ama daha tok sanırım linear da biraz daha sessiz ve aulaya yakın bir sesi var sanki linear benim için biraz daha uygun gibi geldi banaHocam birinci kısımda iki switch'in sesleri var , dinleyebilirsiniz.
hocam attığınız ikinci mail i atarsanız çok iyi olurBana da böyle bir cevap gelmiş. İlk cevapladıkları mailde net olarak düşüremeyeceklerini söylüyorlardı, rica eden bir mail daha attım. Sonrasında fiyatı "makul" seviyede yazacaklarını söylediler. YunExpress'i de rica sonrası kesinleştirdiler, ilk mailde yoğunluğa göre bakarız tarzı bir şey demişlerdi. Olumsuz yanıt alanlar bir mail daha atsın derim.
Alıntıyı görüntüle