Monarch Leviathan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 882
Bunlar Cainiao'dan daha yavaş hocam hem de bayağı yavaş 2 günde dağıtım merkezinden çıkmış.benimki bu şekilde
Bunlar Cainiao'dan daha yavaş hocam hem de bayağı yavaş 2 günde dağıtım merkezinden çıkmış.benimki bu şekilde
kayıkla getircekler herhaldeBunlar Cainiao'dan daha yavaş hocam hem de bayağı yavaş 2 günde dağıtım merkezinden çıkmış.
Normalde benim akbank 41 lira geçerdi doları bu sefer 40 küsürden geçmiş1296 liraya geldibende sipariş geçtim ziraat biraz fazla kesti sanırım
1325 çekti ziraat bendendeNormalde benim akbank 41 lira geçerdi doları bu sefer 40 küsürden geçmiş1296 liraya geldi
hangi site obenimki bu şekilde
manyetik al istersen.arkadaşlar merhaba parmaklarım ağrıyor en hafif kısa mesafeli gri switch tarzı hemen algılasın kuvvet olmasın hangi switch i almalıyım
bu resimde kalan altta yazan swtichler işimi görmezmi bu klavye hoş gözüküyormanyetik al istersen.
Parmaklarına göre switch öneremem ben ama en yumuşak switchi bilen arkadaş sana yardımcı olur.bu resimde kalan altta yazan swtichler işimi görmezmi bu klavye hoş gözüküyor
en yumuşak switch hangisi hiç anlamıyorum klavyeden bu yazan 2 model nasıldır bilmiyorum birini alayım hafifse bilen birisi yönlendirebilirse çok sevinirimen yumuşak switch