- Reaksiyon skoru
- 63
Yaş sıkıntı olmaz 18 yaş altıyım.bende çok yd den ürün aldım bununda kendi TCmle aldım.farklı TC var ama 15/16 yaş olduğu için çekiniyorum. kendi adıma olursa daha iyi olur diye düşündüm...
Yaş sıkıntı olmaz 18 yaş altıyım.bende çok yd den ürün aldım bununda kendi TCmle aldım.farklı TC var ama 15/16 yaş olduğu için çekiniyorum. kendi adıma olursa daha iyi olur diye düşündüm...
Zor satılır gibi geldi banada almaktan vazgeçtim.Bı kaç tane daha alicaktim yoksa4 5 tane alanlar hemen satmayı düşünüyorsa uzun süre satamaz piyasada daha f75 ler öyle duruyor. İsterseniz 20 tane alıp 1999tl den hızlı hızlı satabilirsiniz.
adetli getirmek biraz kaçak ihracat olmuyor mu ? gümrükte takılır muhtemelen4 5 tane alanlar hemen satmayı düşünüyorsa uzun süre satamaz piyasada daha f75 ler öyle duruyor. İsterseniz 20 tane alıp 1999tl den hızlı hızlı satabilirsiniz.
vergi çıktı mı ?Benimki öğlen geldi güzel bence aulaya göre biraz daha tok switchleri değiştirsem mi bilemedim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çıkmadı hatta kargocu zile basmış kapıya bırakıp gitmiş arasla geldi ama şu yunexpress mevzusu ve 15 dolar gösterme mevzusunu yapmıştım benvergi çıktı mı ?
kasa aliminyum muBenimki öğlen geldi güzel bence aulaya göre biraz daha tok switchleri değiştirsem mi bilemedim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yokkasa aliminyum mu
Yok kasası plastik ama güzel plastik kötü değilkasa aliminyum mu