sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 579
Hayırlı olsun ben de dynatab75 alcam düz olandanalayım yarın bir tane daha o zaman
Hayırlı olsun ben de dynatab75 alcam düz olandanalayım yarın bir tane daha o zaman
Evet hocam. Ben de çok fazla video bulamadım. Artık güvenicez yapacak bir şey yok. Stoklar tükenildiyse bir bildikleri vardır. Forumda daha önce sahibi olan bir arkadaş vardı başka bir konuda gördüm güzel demişti. Bu manyetik switchler ne oluyor tam olarak? Mekaniklerden farkı ney?Aynı düşüncedeyiz hocam bir kaç kişi ekran problemi vb. bahsetmiş işin sonunu görücez bakalım nasıl olucak.
Bende ekranından dolayı beğenmedim hocam ama şöyle bir durum var internette çok fazla içerik yok bu klavyeler ile alakalı çan çin çon bi adama denk geldim 250dolarlık manyetik bir klavye ile karşılaştırıyordu ve ato fiyatına göre gayet iyi diye belirtiyordu o tabi 9 dolara almıştı amayinede çok bir önemi yok bence fiyatı açısından gayet iyi çıkacaktır. Rapid trigger olayını bilmiyorum görmedim eğer siz öğrendiyseniz belirtin lütfen.
Bir daha almak için yeni hesap mı açmka gerekiyor.Ben hiç hesap açmadım direkt bilgileri doldurup sipariş geçtimkod hala geçerli mi yeni hesap açsam
geldi benimki mail attım vergi falan çıkmadıKargosu gelen var mi, vergi falan cikti mi ona gore almayi dusunuyorum bu kadar sayfayi okuyamadim.
nabi kodunun bir daha çalışması için yeni hesap açmak gerekiyorBir daha almak için yeni hesap mı açmka gerekiyor.Ben hiç hesap açmadım direkt bilgileri doldurup sipariş geçtim
vergi çıkmadı ama ......Kargosu gelen var mi, vergi falan cikti mi ona gore almayi dusunuyorum bu kadar sayfayi okuyamadim.
benimdi direk dizladi urun kayip nsksjdjdvergi çıkmadı ama ......
kargo şirketi kargoları karıştırdı![]()
biriyle değil 3 tane adamla karıştı **benimdi direk dizladi urun kayip nsksjdjd
ksdkfkfkfk ins karismistir (bilerekte yapiyolsr bazen tanidigina veriyor)biriyle değil 3 tane adamla karıştı **
nasıl başardılar![]()
kanka bende bir kulaklık aldım lanet olsun 23ünden beri gümrük işlemleri bekleniyor2 gündür gümrükte daha çıkmadı bekle allah bekle. Gelseydi bi tane de cidoo qk61 v2 alcam 31 dolara.