skarnermain31
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
yazdım daha cevap alamadım ama donanımsal mı yazılımsal mı bilmiyorum ekranım çalışmıyor en kötü iade edeceğim hiç uğraşamam
iade var mı ki hocam varsa ben de edebilirim ondan sordumyazdım daha cevap alamadım ama donanımsal mı yazılımsal mı bilmiyorum ekranım çalışmıyor en kötü iade edeceğim hiç uğraşamam
bilmiyorumiade var mı ki hocam varsa ben de edebilirim ondan sordum
yaptım da etki etmedifirmware lazım en son sürüm driver redditte görmüştüm sorunu adam öyle çözmüş
İade var ürünün bozuk olduğunu veya imha ettiğiniz kanıtlarsan ücreti iade ediyorlar.Bazıları kötü niyet ile yapıyor.iade var mı ki hocam varsa ben de edebilirim ondan sordum
nasıl göndericem ürünü o süreç uzunmu sürerİade var ürünün bozuk olduğunu veya imha ettiğiniz kanıtlarsan ücreti iade ediyorlar.Bazıları kötü niyet ile yapıyor.
Kısa sürede hal olurnasıl göndericem ürünü o süreç uzunmu sürer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
firmware sorunu büyük ihtimalle gif çözünürlüğünden kaynaklanıyor desteğe yazdım hallolur umarım
firmware sıfırlama dosyasını supporttan istedim hocam onu yollayınca hallolucaktır eminimKısa sürede hal olur
Oha bu şekilde oluyor muymuş görüntüye bakfirmware lazım en son sürüm driver redditte görmüştüm sorunu adam öyle çözmüş
knk sahibindenmi burası nasıl reportluyoruz seniBu klavye ile uyumlu mu bilmiyorum ama pudding pbt keycaps var temuda, çok uyguna aldım. İlgilenen varsa buraya nasıl aldığımı yazabilirim belki klavye almak isteyen değerlendirmek ister
Keycapsler şöyle; (ben beyazını aldım)
Alan kişinin yüklediği fotoğraf;
Alıntıyı görüntüle