❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Not: Konuyu açan hocam bu konuya cevap yazamadığı için yeni konu olarak açmış.

700 tl gelmez ki o zaman :D baya bi 2-3k vergi gelir total olur 4k klavye.
indirimsiz fiyat derken NABI kodunu girip aldığın 10 dolar indirimi kastediyorum satış fiyatı üzerine özel olarak indirim yapıldığı için normalde o fiyattan hesaplanmaz, temu da filan da indirim kodu kullandığında indirimsiz fiyat üzerinden vergi çıkartıyor. Ama tabii ki gösterilen fiyatlara değil de direkt olarak internetteki satış fiyatına bakarlarsa yüz bilmem kaçlı dolarları görecekleri için bunun çokta önemi kalmıyor :D

Hiç iyi olmadı ama ne güzel 3 tane almıştım 1'ini satıp 2 klavyenin parasını çıkarıp süs olarak rafa asacaktım olmadı :D
Şuan noldu hocam son durum ne gümrükte mi kalacak klavyelerimiz valla çok sinirlenirim öyle bir şey olursa.

Ya hocam kalmaz da vergi ödeyeceğimiz kesin
Yun expresste benimki. Vergi ödemeyeceğimizi umalım biz hocam Allah büyüktür. Mail atmıştım ürün artık bizden çıktı iptal olmaz gibi bir şey demişler. Vergi çıksa bile her türlü kar ediyoruz ama çıkmasın

Arkadaşlar cidden başka forumda epomakerin klavyelerinin çöp olduğunu söylüyorlar.
Normal fiyat bandında(140 dolar) olursa çöp olur. O fiyatlarda alüminyum kasalı qmk-via özellikli daha kaliteli klavyeler var. Çin klavyelerinin büyük bir kısmı birbirine benziyor zaten. Birkaç tane büyük fabrika var oralarda üretim yaptırıyorlar. Mouselarda bu daha yaygın olarak görülüyor. Yazılımları vs aynı olanlar da var.

Yun expresste benimki. Vergi ödemeyeceğimizi umalım biz hocam Allah büyüktür. Mail atmıştım ürün artık bizden çıktı iptal olmaz gibi bir şey demişler. Vergi çıksa bile her türlü kar ediyoruz ama çıkmasın
Vallahi sordum işte herkes epomakerin klavyenin iyi olduğunu düşünüyorlar ama çöp demişti birisi. Bilemiyorum artık. Başka forumda oldu bu olay.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal fiyat bandında(140 dolar) olursa çöp olur. O fiyatlarda alüminyum kasalı qmk-via özellikli daha kaliteli klavyeler var. Çin klavyelerinin büyük bir kısmı birbirine benziyor zaten. Birkaç tane büyük fabrika var oralarda üretim yaptırıyorlar. Mouselarda bu daha yaygın olarak görülüyor. Yazılımları vs aynı olanlar da var.
Yok şunu demek istiyor epomakerin geneli çöpmüş. Rampage gibi marka basıyormuş üstüne.

Vergi çıkacağı neden garanti olay ne?

Vallahi sordum işte herkes epomakerin klavyenin iyi olduğunu düşünüyorlar ama çöp demişti birisi. Bilemiyorum artık. Başka forumda oldu bu olay.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok şunu demek istiyor epomakerin geneli çöpmüş. Rampage gibi marka basıyormuş üstüne.
Epomaker üstüne marka basmaktan ziyade distrübütör gibi aula, ajazz, dymaker vs markaların ürünlerini taşıyıp satıyor. İşbirliği yapıyor denebilir. Direkt olarak kendi ürünleri de var Galaxy serisi klavye gibi. Örneğin Aula F75 için de Epomaker x Aula olarak geçeni de var sadece Aula yazan kutusu da var. Epomaker diye bütün olarak değil de tek tek modele göre yorum yapmak lazım.

Son düzenleme:
Bu fiyatlandırmanın kaldırılmasının yunexpress kaldırılmasının şununla alakası yok değil mi arkadaşlar
1751285398823.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,498
Üyeler
183,439
Son üye
zfrbbcn
Geri