❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Temudan kaçtane siparişim gümrükte takılı kaldı.
Her tc kimlik için yurtdışı alışveriş sınırı var aylık limit olarak bunu kargocu birisi olarak söylüyorum. Sağdan soldan duyma bilgilerle konuşmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben yanwen ile aldım gümrükten geçti kargo teslim aldı ve vergi çıkmadı.
Adam vergisiz limit diye bir şey yok demiş tc ile ilgili bir şey dememiş. Nerden alırsan al vergisini ödersin aldığın ürünün. Ddp veya ddu olarak.

Adam vergisiz limit diye bir şey yok demiş tc ile ilgili bir şey dememiş. Nerden alırsan al vergisini ödersin aldığın ürünün. Ddp veya ddu olarak.
Öyle bir şey yok hocam yıllardır aliexpress olsun temu olsun epomaker olsun alışveriş yaparım daha vergi ödemedi sınırı gelmediğim sürece

Öyle bir şey yok hocam yıllardır aliexpress olsun temu olsun epomaker olsun alışveriş yaparım daha vergi ödemedi sınırı gelmediğim sürece
Çünkü ddp olarak alınıyor bahsettiğin yerlerden. Erken vergi ödemeli sistem, vergi çıkan firmalarda ddu gümrükte fiyat belirlenip vergi kesiliyor. Diğerlerinde alırken vergisi ödenmiş oluyor zaten devlet bunun suistimal edildiğini görüp müdahele etmiş. Temu ve aliexpress'ten ürün alırken ödüyorsun. Yunexpress ise ddp olarak hizmet veriyordu vergiyi senin adına onlar ödüyordu. Öyle bir şey var yani.

Çünkü ddp olarak alınıyor bahsettiğin yerlerden. Erken vergi ödemeli sistem, vergi çıkan firmalarda ddu gümrükte fiyat belirlenip vergi kesiliyor. Diğerlerinde alırken vergisi ödenmiş oluyor zaten devlet bunun suistimal edildiğini görüp müdahele etmiş. Temu ve aliexpress'ten ürün alırken ödüyorsun. Yunexpress ise ddp olarak hizmet veriyordu vergiyi senin adına onlar ödüyordu. Öyle bir şey var yani.
Onu bilemem ben ödediğime bakarım genel olarak ek vergi sınırı 35.5 dolardan sonra başlıyor 32 dolarda olabilir güncel olarak ben kendim vergi ödemiyorsam vergi ödemiyorumdur.

Onu bilemem ben ödediğime bakarım genel olarak ek vergi sınırı 35.5 dolardan sonra başlıyor 32 dolarda olabilir güncel olarak ben kendim vergi ödemiyorsam vergi ödemiyorumdur.
Yanwen ile klavyeyi kabul ettim umarım ben de vergi ödemem.Tc üzerime ilk alışverişim limitim fln da yok.

Temudan kaçtane siparişim gümrükte takılı kaldı.
Her tc kimlik için yurtdışı alışveriş sınırı var aylık limit olarak bunu kargocu birisi olarak söylüyorum. Sağdan soldan duyma bilgilerle konuşmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sen tam olarak ne anlatıyorsun? Önce vergisiz sınır dedin şimdi alışveriş sınırı diyorsun. Kargocuyum diyorsun temuya takılıyorsun:) Mevzuatlar belli sağır sultan bile biliyor, her tc için aylık 5 paket ve her paket için kargo dahil 30 euro, kargo ücretsiz ise 27 euro (3 eurosu kargo sayılıyor) limitler var. Paket denizaşırı (amerika, çin vs) geliyorsa %60 avrupa ise %30 dan vergilendiriliyor. Limitlerin üstünde alışveriş yapmak isterseniz farklı mevzutlar ve ek vergiler var, onları almak isteyen araştırsın.

Hangi kargoda hizmet veriyorsunuz hocam
Aga 10 sayfa okumadan direkt kendi olayımı anlatayım mail geldi ben göt korkusundan siparişi iptal ettim para iadesi talep ettim.

Hocam sen tam olarak ne anlatıyorsun? Önce vergisiz sınır dedin şimdi alışveriş sınırı diyorsun. Kargocuyum diyorsun temuya takılıyorsun:) Mevzuatlar belli sağır sultan bile biliyor, her tc için aylık 5 paket ve her paket için kargo dahil 30 euro, kargo ücretsiz ise 27 euro (3 eurosu kargo sayılıyor) limitler var. Paket denizaşırı (amerika, çin vs) geliyorsa %60 avrupa ise %30 dan vergilendiriliyor. Limitlerin üstünde alışveriş yapmak isterseniz farklı mevzutlar var, onları almak isteyen araştırsın.
Heh işte dostum bende bunu anlattım aslında yukarda vergisiz dediğim ek vergi sınırı her tc için aylık limit var temudan gelen ürünler bile gümrükte takılıyor vergi olayıda dediğin gibi %60 %30 oran.

Heh işte dostum bende bunu anlattım aslında yukarda vergisiz dediğim ek vergi sınırı her tc için aylık limit var temudan gelen ürünler bile gümrükte takılıyor vergi olayıda dediğin gibi %60 %30 oran.
Babam sen biraz imla çalış. Kulağı tersten gösteriyorsun...

Arkadaşlar klavyemin ekranı bozulduğu için 4 gündür destekle çözüm arıyoruz en son şöyle bir karara bağlandı ne yapmalıyım

Senin yaşadığın problem için üzgünüz. Sorunu çözmek adına iki seçenek sunuyoruz:
1-Mevcut klavyeyi sende bırakıp, ödediğin ücretin %20’sini iade edebiliriz.
2-Ya da sana yeni bir klavye gönderebiliriz. Ama son dönemde Türkiye gümrüğündeki sıkı kurallar nedeniyle, bu yeni ürünü büyük ihtimalle Yanwen kargo firması ile göndermek zorunda kalacağız.
Eğer ikinci seçeneği (yeni klavye gönderimini) tercih edersen, şu işlemi yapmanı istiyoruz. Elindeki mevcut klavyeyi imha etmeni (yani kullanılmaz hâle getirmeni) ve bunun videosunu bize göndermeni. Bunu istememizin nedeni de şu. İade edilmeyen ya da arızalı ürünlerin ikinci el veya sahte ürün pazarına düşmesini önlemek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,501
Üyeler
183,440
Son üye
zfrbbcn
Geri