❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Arkadaşlar klavyemin ekranı bozulduğu için 4 gündür destekle çözüm arıyoruz en son şöyle bir karara bağlandı ne yapmalıyım

Senin yaşadığın problem için üzgünüz. Sorunu çözmek adına iki seçenek sunuyoruz:
1-Mevcut klavyeyi sende bırakıp, ödediğin ücretin %20’sini iade edebiliriz.
2-Ya da sana yeni bir klavye gönderebiliriz. Ama son dönemde Türkiye gümrüğündeki sıkı kurallar nedeniyle, bu yeni ürünü büyük ihtimalle Yanwen kargo firması ile göndermek zorunda kalacağız.
Eğer ikinci seçeneği (yeni klavye gönderimini) tercih edersen, şu işlemi yapmanı istiyoruz. Elindeki mevcut klavyeyi imha etmeni (yani kullanılmaz hâle getirmeni) ve bunun videosunu bize göndermeni. Bunu istememizin nedeni de şu. İade edilmeyen ya da arızalı ürünlerin ikinci el veya sahte ürün pazarına düşmesini önlemek.
hepsi bir çıkmaza giriyor mecbur yeni ürün isteyeceksin klavyeye çok hasar vermeden imha etme yöntemi bulacaksın böylece en azından vergi çıksa bile switch tarzı parçaları satıp farkı kurtarabilirsin

Arkadaşlar klavyemin ekranı bozulduğu için 4 gündür destekle çözüm arıyoruz en son şöyle bir karara bağlandı ne yapmalıyım

Senin yaşadığın problem için üzgünüz. Sorunu çözmek adına iki seçenek sunuyoruz:
1-Mevcut klavyeyi sende bırakıp, ödediğin ücretin %20’sini iade edebiliriz.
2-Ya da sana yeni bir klavye gönderebiliriz. Ama son dönemde Türkiye gümrüğündeki sıkı kurallar nedeniyle, bu yeni ürünü büyük ihtimalle Yanwen kargo firması ile göndermek zorunda kalacağız.
Eğer ikinci seçeneği (yeni klavye gönderimini) tercih edersen, şu işlemi yapmanı istiyoruz. Elindeki mevcut klavyeyi imha etmeni (yani kullanılmaz hâle getirmeni) ve bunun videosunu bize göndermeni. Bunu istememizin nedeni de şu. İade edilmeyen ya da arızalı ürünlerin ikinci el veya sahte ürün pazarına düşmesini önlemek.
Yanwen ile vergi riski var hocam iki seçenekte seni zarara sokabilir.bazıları yanwende de vergi yok diyor ama herkes bir şey diyor işte:D

hepsi bir çıkmaza giriyor mecbur yeni ürün isteyeceksin klavyeye çok hasar vermeden imha etme yöntemi bulacaksın böylece en azından vergi çıksa bile switch tarzı parçaları satıp farkı kurtarabilirsin
ne tarz bir imha videosu istediklerini sordum supportları iğrenç ya sabah 8 den sabah 8'e cevap veriyorlar sadece

ne tarz bir imha videosu istediklerini sordum supportları iğrenç ya sabah 8 den sabah 8'e cevap veriyorlar sadece
indirimden dolayı yoğunluk olabilir bundan önceki indirimde supportları çok güzeldi hatta leoboga mail attığımda epomaker dönüş yapıyordu xd

Valla öyle çok detaylı bir video istemezler eğer tuşları ufak takılı bırakıp yere filan fırlat yavaştan komple sökülünce onaylarsa gayet iyi olur

Klavye siparişini bizle birlikte veripte eline ulaşan var mı ki?

Klavye siparişini bizle birlikte veripte eline ulaşan var mı ki?
Sorun olmadan önce 3-5 kişiye ulaştı harici gümrükte bekliyor hiç teslim aldım diyen görmedim :D

Sorun olmadan önce 3-5 kişiye ulaştı harici gümrükte bekliyor hiç teslim aldım diyen görmedim :D
Bi 10-20 kişiye gitti.Sizin ürünleri gümrükte bekletiyorlar bizimkilerde yunexpress tarafından iptal edildi ya yanwen ile ya da para iadesi dediler

Bi 10-20 kişiye gitti.Sizin ürünleri gümrükte bekletiyorlar bizimkilerde yunexpress tarafından iptal edildi ya yanwen ile ya da para iadesi dediler
Gümrük neyi bekletiyor çok merak ediyorum gelmiş ürünü ne yapıcan sanki

Gün 5 . gümrükte beklemeye devamke . en son temu ilk popüler olduğunda bu kadar gümrükte bekletiyordu.

Sonradan sipariş verenlerin ürünü vergisiz bir şekilde gümrükten geçerse muhtemelen bizimkilerde bir sorun olmadan geçer. Ben en çok bizden sonra alanlar nolcak diye merak ediyorum onlarda bekletilecekmi yoksa direk geçircekler mi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Patlamıcaz ya çok korkutuyonuz olm bi sakin olun gümrük işleri böyle oluyor bazen.
Muhtemelen bizim uçağımızda ihbar edilen bir ürün vardı onu arıyorlardır bence bizden sonra gelen her ürün geçmiş rahatlıkla bir bizim uçakta problem olmuş görünüşe göre

Geri