❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Yunexpress ve imileye bu işi yaptırtmak lazım, ne demek kargoyu getirip daha sonra umursamamak, belliydi onlarda sıkıntı olduğu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

''Terminal Hizmet Sağlayıcısı'' yani İmile'dan kaynaklanıyormuş.
reis sen bunlarla iletişime geçiyordun, nasıl yapıyordun

Klavye sarjı su gibi çekiyor %80 oluyor 1 gün kullanıyorum %53 e düşüyor. (Ekranı en az Led yanıcak şekilde ayarlıyorum)

Ayrıca klavye uyku moduna geçtiğinde Aula gibi hızlı çalışmıyor. Bazen mesaj yazarken ilk harfi yazmıyor.
Bende uzun süredir main klavyem olarak kullanıyorum uyku modundan bende hızlı çıkıyor ilk harfe basar basmaz algılıyor ve şu klavyeyi aula çöpü ile kıyaslamayın aula bunun led ekranı bile olamaz.
Şarjı uzun süredir takmamama rağmen iyi gidiyor geldiğinde %60 dı 1 haftayı geçti hala %50 seviyelerindr bendeki problem bazı tuşlar iyi basmıyor örneğin yön tuşlarındaki sol k harfi sagdakı shift gibi çözümü şöyle buldum sw leri söküyoruz iğne yardımı ile sw lerin pinleri birbirine yakınlaştırıyoruz sonra tekrar sw veya farklı sw takıyoruz hot swaplarda olan bir sorunmuş çözümü bu şekilde.

Yunexpress ve imileye bu işi yaptırtmak lazım, ne demek kargoyu getirip daha sonra umursamamak, belliydi onlarda sıkıntı olduğu.

reis sen bunlarla iletişime geçiyordun, nasıl yapıyordun
Hocam Çin'de yaşayan bir satıcı arkadaş var onun aracılığı ile iletişime geçiyorum yoksa maillerden filan olmuyor. Mailden bakmıyorlar kasıtlı olarak İngilizce olanlara , Çince yazmanız gerekli.

bunların trde ofisi vs bir şeyi yokmu?
Beş para etmez bir firma ne mailleri var ne Ortadoğu yönetim ekibi hepsi kapanmış.

Epomakere söyleyelim yunexpresi zorlasın. yunexpresste imileyi 50 kişi yazsak takmamazlik yapmazlar heralde

Hocam Çin'de yaşayan bir satıcı arkadaş var onun aracılığı ile iletişime geçiyorum yoksa maillerden filan olmuyor. Mailden bakmıyorlar kasıtlı olarak İngilizce olanlara , Çince yazmanız gerekli.

Beş para etmez bir firma ne mailleri var ne Ortadoğu yönetim ekibi hepsi kapanmış.
anladım hocam, sana zahmet yine yapma şansın var mı? yunexpres ve imileyi darlamak lazım, bakın bu sebepten ötürü oluyormuş niye ilgilenmiyorsunuz? diğer kargolar ilgileniyor ve ürünleri geçiyor, gümrükte bir sıkıntı yok, sıkıntı kargonun ürünler ile ilgilenmemesi gibisinden bir network yapmak lazım

Epomakere söyleyelim yunexpresi zorlasın. yunexpresste imileyi 50 kişi yazsak takmamazlik yapmazlar heralde
Yunexpress'in umurunda değil adamlar için 50 kişi 100 kişi hiç bir şey. Asya'nın en büyük lojistik şirketlerinden biri 5 10 kişiye bakmıyorlar.

anladım hocam, sana zahmet yine yapma şansın var mı? yunexpres ve imileyi darlamak lazım, bakın bu sebepten ötürü oluyormuş niye ilgilenmiyorsunuz? diğer kargolar ilgileniyor ve ürünleri geçiyor, gümrükte bir sıkıntı yok, sıkıntı kargonun ürünler ile ilgilenmemesi gibisinden bir network yapmak lazım
Başka mail adresleri var mı yine de bir sordurtayım.

Yunexpress'in umurunda değil adamlar için 50 kişi 100 kişi hiç bir şey. Asya'nın en büyük lojistik şirketlerinden biri 5 10 kişiye bakmıyorlar.

Başka mail adresleri var mı yine de bir sordurtayım.
Valla bir şekilde kendimizi ifade etmeliyiz, öyle ben getirdim, almıyom gibi şeyler olmaz. Bir sürü insan bekliyor, belki daha sonra o uçaklarla gelenler komple bekliyor. Çalışsalar bitmişti şimdiye.

Yeni ürünlerde durum ne acaba geçiyor mu elimde mchose g75 pro var satıp farklı bir ürün almak istiyorum da geçiyor mu
IMG_6649.webp

Geliyo sanırım ben de konuyu geç görüp şansımı denedim

Alıntıyı görüntüle
Geliyo sanırım ben de konuyu geç görüp şansımı denedim
yunexpres ve imile olanlar dışnda hepsi geçiyor kanka, bu umursamaz 2 firma yüzünden millet bekliyor, bizim gümrükten daha kötü olmayı başardılar belki de. Sizin için hayırlı olsun ama şunları görüp delirmemek elde değil. 23ünden beri bekleyen 25inden beri bekleyen insanlar var kargo şirketinin umursamadığı için.

Geri