reis sen bunlarla iletişime geçiyordun, nasıl yapıyordun''Terminal Hizmet Sağlayıcısı'' yani İmile'dan kaynaklanıyormuş.
adamlar piyasada yokki ondan da kimsenin urun gelmiyor''Terminal Hizmet Sağlayıcısı'' yani İmile'dan kaynaklanıyormuş.
bunların trde ofisi vs bir şeyi yokmu?adamlar piyasada yokki ondan da kimsenin urun gelmiyor
Bende uzun süredir main klavyem olarak kullanıyorum uyku modundan bende hızlı çıkıyor ilk harfe basar basmaz algılıyor ve şu klavyeyi aula çöpü ile kıyaslamayın aula bunun led ekranı bile olamaz.Klavye sarjı su gibi çekiyor %80 oluyor 1 gün kullanıyorum %53 e düşüyor. (Ekranı en az Led yanıcak şekilde ayarlıyorum)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca klavye uyku moduna geçtiğinde Aula gibi hızlı çalışmıyor. Bazen mesaj yazarken ilk harfi yazmıyor.
adamlar piyasadan silindi bi anda bakmiyolardi telefonlara zaten artik hic bakmazlarbunların trde ofisi vs bir şeyi yokmu?
Hocam Çin'de yaşayan bir satıcı arkadaş var onun aracılığı ile iletişime geçiyorum yoksa maillerden filan olmuyor. Mailden bakmıyorlar kasıtlı olarak İngilizce olanlara , Çince yazmanız gerekli.Yunexpress ve imileye bu işi yaptırtmak lazım, ne demek kargoyu getirip daha sonra umursamamak, belliydi onlarda sıkıntı olduğu.
reis sen bunlarla iletişime geçiyordun, nasıl yapıyordun
Beş para etmez bir firma ne mailleri var ne Ortadoğu yönetim ekibi hepsi kapanmış.bunların trde ofisi vs bir şeyi yokmu?
anladım hocam, sana zahmet yine yapma şansın var mı? yunexpres ve imileyi darlamak lazım, bakın bu sebepten ötürü oluyormuş niye ilgilenmiyorsunuz? diğer kargolar ilgileniyor ve ürünleri geçiyor, gümrükte bir sıkıntı yok, sıkıntı kargonun ürünler ile ilgilenmemesi gibisinden bir network yapmak lazımHocam Çin'de yaşayan bir satıcı arkadaş var onun aracılığı ile iletişime geçiyorum yoksa maillerden filan olmuyor. Mailden bakmıyorlar kasıtlı olarak İngilizce olanlara , Çince yazmanız gerekli.
Beş para etmez bir firma ne mailleri var ne Ortadoğu yönetim ekibi hepsi kapanmış.
Yunexpress'in umurunda değil adamlar için 50 kişi 100 kişi hiç bir şey. Asya'nın en büyük lojistik şirketlerinden biri 5 10 kişiye bakmıyorlar.Epomakere söyleyelim yunexpresi zorlasın. yunexpresste imileyi 50 kişi yazsak takmamazlik yapmazlar heralde
Başka mail adresleri var mı yine de bir sordurtayım.anladım hocam, sana zahmet yine yapma şansın var mı? yunexpres ve imileyi darlamak lazım, bakın bu sebepten ötürü oluyormuş niye ilgilenmiyorsunuz? diğer kargolar ilgileniyor ve ürünleri geçiyor, gümrükte bir sıkıntı yok, sıkıntı kargonun ürünler ile ilgilenmemesi gibisinden bir network yapmak lazım
Valla bir şekilde kendimizi ifade etmeliyiz, öyle ben getirdim, almıyom gibi şeyler olmaz. Bir sürü insan bekliyor, belki daha sonra o uçaklarla gelenler komple bekliyor. Çalışsalar bitmişti şimdiye.Yunexpress'in umurunda değil adamlar için 50 kişi 100 kişi hiç bir şey. Asya'nın en büyük lojistik şirketlerinden biri 5 10 kişiye bakmıyorlar.
Başka mail adresleri var mı yine de bir sordurtayım.
Yeni ürünlerde durum ne acaba geçiyor mu elimde mchose g75 pro var satıp farklı bir ürün almak istiyorum da geçiyor mu
yunexpres ve imile olanlar dışnda hepsi geçiyor kanka, bu umursamaz 2 firma yüzünden millet bekliyor, bizim gümrükten daha kötü olmayı başardılar belki de. Sizin için hayırlı olsun ama şunları görüp delirmemek elde değil. 23ünden beri bekleyen 25inden beri bekleyen insanlar var kargo şirketinin umursamadığı için.Alıntıyı görüntüle
Geliyo sanırım ben de konuyu geç görüp şansımı denedim