❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Bakanlık el koyacak kesinlikle buradan dönüşü yok. İade istedim 27 sine kadar bekle gelmezse iade yapacağım dedi whatgeek. Sonuç değişmeyecek ama bekliyorum bakalım.
El koyma yok iade gönderiliyor ülkeye varıyor Çin'de imha ya gidiyor.
Veya imha adına Çin'de ucuza alanlara gidiyordur kısaca ülkedede kalmıyor.
Para iadesi olmuyor soğuk su içiyorsunuz.
Tekrar ek indirimde ürün alabilirsin desteği veriyolar birdaha gelme ihtimali olmayan %50 şans olan mal için degermi indirim değmez.

Dostum adamlar mail attı iade yapacaklar bana 27 sine kadar bekleyelim diye ne anlatıyon sen.
Bunca adama para iadesi yaptıklarına inanıyormusun ne size gelen ne karşıya giden ürüne.
2kere yurt dışı deneyimledim indirimi yazmalarina rağmen en tehlikelisi PTT kargo.
Sen alırsın belki ama herkese vericeklerdi sanmam sorumluluk kabul etmiyor mail belirtiyorlar düşük gösteririz ama geçmedi durumlara olur kabul etmiyoruz tarzı.
IMG_20250717_172101.webp

Bunca adama para iadesi yaptıklarına inanıyormusun ne size gelen ne karşıya giden ürüne.
2kere yurt dışı deneyimledim indirimi yazmalarina rağmen en tehlikelisi PTT kargo.
Aga diğer müşterilerin durumunu bilemem bana gelen maili söylüyorum sana. Ayrıca benim ürün whatgeekden alınma epomaker değil.

Aga diğer müşterilerin durumunu bilemem bana gelen maili söylüyorum sana. Ayrıca benim ürün whatgeekden alınma epomaker değil.
Ben epomakerdan bahsediyorum konu içeriği oraya ait olduğu için.

Sen alırsın belki ama herkese vericeklerdi sanmam sorumluluk kabul etmiyor mail belirtiyorlar düşük gösteririz ama geçmedi durumlara olur kabul etmiyoruz tarzı.
Alıntıyı görüntüle
Bunu neden aldınız cidden gümrükten nasıl geçti?

Beyler ekteki ne demek ne olmus şimdi yani
Not: 2. gelen ürün ilkini imha ettirdiler

Ekler

• Screenshot_20250717-173023_Chrome.webp
    Screenshot_20250717-173023_Chrome.webp
    27.6 KB · Hit: 75
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,268
Üyeler