❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

İade yollarsın yok ürün yandı, iade yollayamazsın vs diye bir şey yok ama iade alan firmada bitiyor iş veya kişiden mi aldın bilmiyorum. Kargonun geri gönderim ücreti varsa onu senden temin etmek isteyecektir aldığın yerin sistemi muhtemelen bunu ücretsiz karşılamaz çünkü maliyetli bir süreç. Ürün zaten ucuz bi ürün olduğu için kesseler sana pek bir şey kalmayabilir geride.
Sinirlerim bozuldu valla ya :D vergi geleceğini biliyordumda bu kadar çıkacağını düşünmemiştim

Allah bilir hangi ürünün hangi fiyatını baz aldılar...
Cidden bende çözemedim ebuy ile iletişime geçeyim ürünü geri göndermek için bakayım uyuz ettiler almam derlersede ürün imhaya gitsin teslim almam 400tlye gider 40x80 modelini alırım aliexpressten hem 2 katı daha fazla olur

Cidden bende çözemedim ebuy ile iletişime geçeyim ürünü geri göndermek için bakayım uyuz ettiler almam derlersede ürün imhaya gitsin teslim almam 400tlye gider 40x80 modelini alırım aliexpressten hem 2 katı daha fazla olur
Sen bilirsin, inşallah ücret kesmeden geri yollayabilirsiniz derler. Ebuy büyük firma belki anlaşması vs vardır.

Eee ne yapsak beyler ürünler patladı gibi iade denesem mi? Shenzenaudio belki iade verir. 65 dolara kz hexa almıştım ne güzel 😔 bizi mi bulur kardeş? 1 gün önce veya 1 gün sonra sipariş versek ya geliyodu ya da iptal oluyodu veya başka bir firmaya versek gene geliyodu bu nasıl bir bahttır ..

O kadar da canım acımamıştı ama G75 Pronun stoklara girdiğini görünce buna 1400tl verip parayı kaptırdığımı da görünce kafayı yememek elde değil.

Eee ne yapsak beyler ürünler patladı gibi iade denesem mi? Shenzenaudio belki iade verir. 65 dolara kz hexa almıştım ne güzel 😔 bizi mi bulur kardeş? 1 gün önce veya 1 gün sonra sipariş versek ya geliyodu ya da iptal oluyodu veya başka bir firmaya versek gene geliyodu bu nasıl bir bahttır ..
Truthear hexa olmasın o

Bakanlık el koyacak kesinlikle buradan dönüşü yok. İade istedim 27 sine kadar bekle gelmezse iade yapacağım dedi whatgeek. Sonuç değişmeyecek ama bekliyorum bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,646
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri