Yok ya yunexpress ile bana ilk gelen normal gelmişti ben tam anlamadıģım için attım geri fln gidiyorsa diye geçmiş olsun bu arada hatta bundada ısrar ettim kapandığı için yunexpress ile göndermediler açılmasını bekliyelim dedim onu da kabul etmemişlerdi
Klavyenin M tuşu çalışmıyor switch değiştirmeme rağmen düzelmedi soketle uğraşınca biraz düzeldi gibi oldu sonra ne olduysa tekrar eski haline döndü desteğe yazdım videoları gönderdim neredeyse 3 gün oldu hala dönüş yok
İki adet ürün siparişi verdim. 27’sinden önce YunExpress ile siyah renkli ürün geldi. Hiçbir problemi yoktu, sağlamdı; fakat siyah rengini çok sevmedim. Bu yüzden 27’sinde beyaz olanı sipariş verdim. Kargo firması olarak YunExpress istemiştim ancak Yanwen ile göndermişler. Her iki siparişimde de ekstra ücret ödemedim.
Beyaz ürün geldiğinde ise kargoda hırpalanmıştı; tuşların yarısı switch’lerle birlikte dışarıda, rastgele duruyordu. Allah’tan kargoyu açarken video kaydı almıştım. Şu sıralar M tuşu ya basmıyor ya da çift basıyor. Sağ alt Shift tuşu ise hiç çalışmıyor.
Support ile 10 gündür mailleşiyorum. Bana önce 5 dolar teklif ettiler. Ben 10 dolar istemiştim ve yeni okuduğum mailde bu miktarı kabul ettiklerini gördüm. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.