❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Bayadır aktif değilim yun express sorunu düzeldi mi?
düzeldi nerdeyse herkesin eline ulaştı klavye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben sadece tacticle aldığıma pişman oldum şuanlık yağ gibi akıyor. Plastiğine kalitesiz dendi ama ben bir şey göremedim. Normal bi klavye plastiği nasılsa öyle. Aulanın plastiğinden kaliteli bence.

Ben sadece tacticle aldığıma pişman oldum şuanlık yağ gibi akıyor. Plastiğine kalitesiz dendi ama ben bir şey göremedim. Normal bi klavye plastiği nasılsa öyle. Aulanın plastiğinden kaliteli bence.
Neden pişman oldunuz ? Bende tacticle tercih ettim.

Tactile mükemmel bu arada

Nasıl şarj ediyoruz bu arada kablo ile bilgisayara bağlayarak herhalde bide tekerleği ortaya getirmek lazım herhalde

Bende yanlışlıkla silent almışım ona şükür edin 😃

Tactile mükemmel bu arada

Nasıl şarj ediyoruz bu arada kablo ile bilgisayara bağlayarak herhalde bide tekerleği ortaya getirmek lazım herhalde
Evet aynen öyle.

Sevindim düzeldiğine.

Klavye şimdi elime ulaştı herhangi bir sorunu yok. Tacticle switch gayet güzel , tuşa bastığınız hissediliyor.

Maalesef silent switch aldığıma çok pişmanım.
Bende AULA F75'te var , Aula bu klavyeye göre biraz daha soft kalıyor. Biraz tuşa bastığımı hissetmek için bu modeli tercih ettim ve doğru tercih yapmışım. Belki Linear'da tercih edilebilirdi.

Bende AULA F75'te var , Aula bu klavyeye göre biraz daha soft kalıyor. Biraz tuşa bastığımı hissetmek için bu modeli tercih ettim ve doğru tercih yapmışım. Belki Linear'da tercih edilebilirdi.
Bende de akko fun 60 pro vardı yazma hissi olarak daha iyi.

Bu daha iyi yani. Dolapta duruyor diğeri de artık.

Şöyle söyleyebilirim bence plastik kalitesi vb. olarak Aula'dan çok daha iyi sadece şu keycapslere alışmak lazım.

Şöyle söyleyebilirim bence plastik kalitesi vb. olarak Aula'dan çok daha iyi sadece şu keycapslere alışmak lazım.
Keycapslar bence çok tatlı yazıları altta diyorsanız benim fun 60 dan alışkanlık var. Zor böyle keycapslı klavye bulmak değerini bilin 😃

Birde harflerin yerini ezbere bilenler için no problem.

Keycapslar bence çok tatlı yazıları altta diyorsanız benim fun 60 dan alışkanlık var. Zor böyle keycapslı klavye bulmak değerini bilin 😃

Birde harflerin yerini ezbere bilenler için no problem.
Bakmadan yazıyorum ama bazen karıştırabiliyorum. Zamanla alışılır.

Geri