❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

mchose g75 pro kullanıcısı olarak şunu söyliyeyim. bu klavyeye 2kdan yukarı para vermem. bu arada her tuş sıkıntısız ama 1 tuşu çift tıklıyor gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mchose g75 pro kullanıcısı olarak şunu söyliyeyim. bu klavyeye 2kdan yukarı para vermem. bu arada her tuş sıkıntısız ama 1 tuşu çift tıklıyor gibi.
Sorunu 2 saniyede çözdüm tuşu iki parmagımla tuttum switch dahil elime geldi geri ful bastırıp taktım düzeldi wqdwqdplwq.
Valla sıkıntısız ama g75 pro sen nesin be.

Sorunu 2 saniyede çözdüm tuşu iki parmagımla tuttum switch dahil elime geldi geri ful bastırıp taktım düzeldi wqdwqdplwq.
Valla sıkıntısız ama g75 pro sen nesin be.
AULA F75 - MCHOSE G75PRO - DYNTAB 75X - ATO87
Bu 4 klavye mevcut bende hepsini denedim ama dediğin gibi mchosenin kalitesi bi farklı hissettiriyor.

Benim "w" tuşunda sorun var switchi söküp takınca bir süreliğine düzeliyor sonra yine çift tıklamaya ya da hiç tıklamamaya başlıyor. Sizce switchden mi kaynaklı yoksa pcb'den mi?

Benim "w" tuşunda sorun var switchi söküp takınca bir süreliğine düzeliyor sonra yine çift tıklamaya ya da hiç tıklamamaya başlıyor. Sizce switchden mi kaynaklı yoksa pcb'den mi?
Hocam bende de 8 tuşu çalışmıyordu. İğne ile pinlerin oraya bastırdım çalışmaya başladı. Muhtemelen pcb ile değil de içinde olan katmanlardan biri engelliyor olabilir.

Hocam bende de 8 tuşu çalışmıyordu. İğne ile pinlerin oraya bastırdım çalışmaya başladı. Muhtemelen pcb ile değil de içinde olan katmanlardan biri engelliyor olabilir.
Anladım hocam. Temas noktalarını az miktarda kolonya ile nemlendirilmiş bir kulak çubuğu yardımıyla temizledim. Switch ve PCB tarafına da hafifçe üfledim. Şu an için herhangi bir sorun görünmüyor. Eğer tekrar ederse sizin yönteminizi deneyeceğim.

animasyon denerken ekran komple gitti çözümü neydi arkadaşlar?

abi klavyenin şarjı çok hızlı bitiyor bunu nasıl düzelticem dakikada %1 gidiyor herhalde

Share derken tam açıklar mısın rica etsem
Uygulamasında share (paylaşma) kısmı var hocam ordan hot ve new kategorilerinden istediğinizi seçebiliyorsunuz
Ekran görüntüsü 2025-07-26 014140.webp

1753483876938.webp

arama kısmına 60x9 yazarsanız güzel gifler ve böyle tüm ekranı dolduran güzel resimler var.

beyler çok riske atmayın yüksek pikselli gif yüklerseniz o ekran devre yakabiliyo benim öyle oldu nolur nolmaz dikkat edin

soldaki eski bu bildirimden sonraki gün gelmiş ,sağdaki yeni yarın gelcek hissediyorum
1753489444394.webp

Klavyenin şarjının dolduğunu nasıl anlıyorsunuz? Bende şu an animasyon görünüyor sadece driverda da göremedim.

Geri