❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

bu klavyenin ekranı nasıl kapatılıyor bilgisi olan var mı. şarj sömürüyüor resmen klavye

benimki de bugün geldi şuan şarja taktım şarj oluyor kutusu sorunsuz paketi sorunsuz ezik yok klavye sapasağlam tüm tuşlar switchler yerinde ve tüm tuşlar sorunsuz çalışıyor ledler ve ekran da dahil hiçbir sorun göremedim. Yazılımını indirdim şarj kısmını göremedim şarj yüzdesi nerede acaba beyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece bir şey dikkatimi çekti switch sökücü paketinde değildi paketinin dışındaydı paketi de yanındaydı ekranın jelatini falan üzerinde onda sıkıntı yok bir de yedek switch yok sizde yedek switch çıktı mı içinden

Klavyeyi denemek için bir maç gireyim dedim "W" tuşu çalışmadı bende bastırdım çıt diye bir ses geldi , şuan ne yapsam da düzelmiyor fotoğraftaki sol kısım. Tuş çalışmıyorsa bastırmayın.
photo_2025-07-26_13-08-10.webp

Klavyeyi denemek için bir maç gireyim dedim "W" tuşu çalışmadı bende bastırdım çıt diye bir ses geldi , şuan ne yapsam da düzelmiyor fotoğraftaki sol kısım.
Alıntıyı görüntüle
geçmiş olsun hocam eğer benim başıma gelen başına geldiyse klavyeyinin içini açtığımda switch altında ki bir parçanın kopmuş olduğunu gördüm umarım o çıt sesi o değildir benimkinin direkt alt takım gitti boşluk dahil alttaki tuşların hiçbiri çalışmıyor iletişime geçtim epomaker ile sorunun ne olduğuna dair kanıt videosu istediler attım bakalım yanıt bekliyorum cidden gelen ürünlerin %75 i sorunlu

geçmiş olsun hocam eğer benim başıma gelen başına geldiyse klavyeyinin içini açtığımda switch altında ki bir parçanın kopmuş olduğunu gördüm umarım o çıt sesi o değildir benimkinin direkt alt takım gitti boşluk dahil alttaki tuşların hiçbiri çalışmıyor iletişime geçtim epomaker ile sorunun ne olduğuna dair kanıt videosu istediler attım bakalım yanıt bekliyorum cidden gelen ürünlerin %75 i sorunlu
Benim ki sadece 1 tuş özelinde , aslında kalite vb. olarak çok güzel ama iç kaliteye pek önem göstermemişler üzdü.

Benim ki sadece 1 tuş özelinde , aslında kalite vb. olarak çok güzel ama iç kaliteye pek önem göstermemişler üzdü.
bencede klavye çok güzel o yüzden iade değil yeni ürün gönderilmesini talep ettim bayağı hoşuma gitti klavye ama kalite kontrolu sorunlu

Klavyeyi denemek için bir maç gireyim dedim "W" tuşu çalışmadı bende bastırdım çıt diye bir ses geldi , şuan ne yapsam da düzelmiyor fotoğraftaki sol kısım. Tuş çalışmıyorsa bastırmayın.
Alıntıyı görüntüle
Ya herhalde şu pinlerin girdiği yer varya orda plastik parça var fabrikasyondan dolayı o kısım tam açık olmayabilir bastırınca da komple hotswap kompartmanı gitmiştir tekrar lehimlenmesi gerekyor.

Ya herhalde şu pinlerin girdiği yer varya orda plastik parça var fabrikasyondan dolayı o kısım tam açık olmayabilir bastırınca da komple hotswap kompartmanı gitmiştir tekrar lehimlenmesi gerekyor.
Epomaker dönüş yapsın son duruma göre açıp bakarım. Vida kısımları kaydırmaz silikonların altında değil , vidasız mı açılıyor bu model ?

vidasız açılıyor bıçakla açtım direkt arasına sokup
Mail gelene kadar "W" tuşunu scrollock'a atadım öyle kullanıyorum. Bıçakla nasıl açtınız? arka kapağı kastırınca çıkıyor mu ?

Mail gelene kadar "W" tuşunu scrollock'a atadım öyle kullanıyorum. Bıçakla nasıl açtınız? arka kapağı kastırınca çıkıyor mu ?
evet klavyenin alt taraf kısmından kenarından sok bıçağı üst kısmından sokarsan açılmıyor yüksek olduğu için

Sea saltı g75'e aktardım klavyenin baya farketti cabbage tofu 75x'de sea salt silen g75'de daha güzel ses çıkarıyor.

Geri