geçmiş olsun hocam eğer benim başıma gelen başına geldiyse klavyeyinin içini açtığımda switch altında ki bir parçanın kopmuş olduğunu gördüm umarım o çıt sesi o değildir benimkinin direkt alt takım gitti boşluk dahil alttaki tuşların hiçbiri çalışmıyor iletişime geçtim epomaker ile sorunun ne olduğuna dair kanıt videosu istediler attım bakalım yanıt bekliyorum cidden gelen ürünlerin %75 i sorunluKlavyeyi denemek için bir maç gireyim dedim "W" tuşu çalışmadı bende bastırdım çıt diye bir ses geldi , şuan ne yapsam da düzelmiyor fotoğraftaki sol kısım.
Alıntıyı görüntüle
Benim ki sadece 1 tuş özelinde , aslında kalite vb. olarak çok güzel ama iç kaliteye pek önem göstermemişler üzdü.geçmiş olsun hocam eğer benim başıma gelen başına geldiyse klavyeyinin içini açtığımda switch altında ki bir parçanın kopmuş olduğunu gördüm umarım o çıt sesi o değildir benimkinin direkt alt takım gitti boşluk dahil alttaki tuşların hiçbiri çalışmıyor iletişime geçtim epomaker ile sorunun ne olduğuna dair kanıt videosu istediler attım bakalım yanıt bekliyorum cidden gelen ürünlerin %75 i sorunlu
bencede klavye çok güzel o yüzden iade değil yeni ürün gönderilmesini talep ettim bayağı hoşuma gitti klavye ama kalite kontrolu sorunluBenim ki sadece 1 tuş özelinde , aslında kalite vb. olarak çok güzel ama iç kaliteye pek önem göstermemişler üzdü.
Klavyeyi denemek için bir maç gireyim dedim "W" tuşu çalışmadı bende bastırdım çıt diye bir ses geldi , şuan ne yapsam da düzelmiyor fotoğraftaki sol kısım. Tuş çalışmıyorsa bastırmayın.
Alıntıyı görüntüle
Ya herhalde şu pinlerin girdiği yer varya orda plastik parça var fabrikasyondan dolayı o kısım tam açık olmayabilir bastırınca da komple hotswap kompartmanı gitmiştir tekrar lehimlenmesi gerekyor.geçmiş olsun hocam eğer benim başıma gelen başına geldiyse klavyeyinin içini açtığımda switch altında ki bir parçanın kopmuş olduğunu gördüm umarım o çıt sesi o değildir benimkinin direkt alt takım gitti boşluk dahil alttaki tuşların hiçbiri çalışmıyor iletişime geçtim epomaker ile sorunun ne olduğuna dair kanıt videosu istediler attım bakalım yanıt bekliyorum cidden gelen ürünlerin %75 i sorunlu
Epomaker dönüş yapsın son duruma göre açıp bakarım. Vida kısımları kaydırmaz silikonların altında değil , vidasız mı açılıyor bu model ?Ya herhalde şu pinlerin girdiği yer varya orda plastik parça var fabrikasyondan dolayı o kısım tam açık olmayabilir bastırınca da komple hotswap kompartmanı gitmiştir tekrar lehimlenmesi gerekyor.
vidasız açılıyor bıçakla açtım direkt arasına sokupEpomaker dönüş yapsın son duruma göre açıp bakarım. Vida kısımları kaydırmaz silikonların altında değil , vidasız mı açılıyor bu model ?
evet klavyenin alt taraf kısmından kenarından sok bıçağı üst kısmından sokarsan açılmıyor yüksek olduğu içinMail gelene kadar "W" tuşunu scrollock'a atadım öyle kullanıyorum. Bıçakla nasıl açtınız? arka kapağı kastırınca çıkıyor mu ?