❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

dümen dönmesin diye garantiye alıyorlar bozuk değilse bile kullanılmaz hale gelmesinden emin olmak istiyolar
Zaten dumen dönemez. Kendi istedikleri test sitesinden yaptırıyorlar. Ek olarak video istiyorlar. Ürünün seri numarasi belli.
Yaparsın bir bozuk ürünler adlı Excel dosyası. Millet yolladıkca yazarsın oraya seri numaralarina.
Birisi suistimal etmek için bozuk birinden mi video alıp attı.
Bakarsın bu seri numarası zaten daha önce başka birine ait size gelmiş.
Adamı reddeder cevap vermezsin.

Zaten dumen dönemez. Kendi istedikleri test sitesinden yaptırıyorlar. Ek olarak video istiyorlar. Ürünün seri numarasi belli.
Yaparsın bir bozuk ürünler adlı Excel dosyası. Millet yolladıkca yazarsın oraya seri numaralarina.
Birisi suistimal etmek için bozuk birinden mi video alıp attı.
Bakarsın bu seri numarası zaten daha önce başka birine ait size gelmiş.
Adamı reddeder cevap vermezsin.
ben direkt tuş testi sitesinden yaptım kabul ettiler imha istediler dediğim gibi örneğin adam gider bozuk bir switch takar bir tuşa bu klavye bozuk der bunu yapacak kişi bu forumdan çok çıkar şahsen

ben direkt tuş testi sitesinden yaptım kabul ettiler imha istediler dediğim gibi örneğin adam gider bozuk bir switch takar bir tuşa bu klavye bozuk der bunu yapacak kişi bu forumdan çok çıkar şahsen
Tamam o zaman şöyle dersin ben kabul ederim.
Benden tekrar 30$ alsin. Bana yeni klavyeyi gondersin. Yenisi gelince ben eskiyi imha edeyim. Onun videosunu atınca parami iade etsinler.
Sorun klavyesiz kalmak değil.
Gelecek klavyenin sorunsuz geleceğine inanmıyorum.

Fotoğraftaki kısımın lehimi kopmuş , belki lehimi tazeleyince düzelir bi bakayım.
WhatsApp Görsel 2025-07-27 saat 20.22.43_2b0f0176.webp

Benden tekrar 30$ alsin. Bana yeni klavyeyi gondersin. Yenisi gelince ben eskiyi imha edeyim. Onun videosunu atınca parami iade etsinler.
bu şekilde tüketiciyi düşünseler şu an bu sorunları yaşıyor olmazdık hocam zaten firma %100 kusurlu bu konuda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğraftaki kısımın lehimi kopmuş , belki lehimi tazeleyince düzelir bi bakayım.Alıntıyı görüntüle
benim durumun aynısı lehimi kopmuştu fakat bende bir tuş değil alt tarafta ki tüm tuşlar gitti imha ettim zaten klavyeyi

bu şekilde tüketiciyi düşünseler şu an bu sorunları yaşıyor olmazdık hocam zaten firma %100 kusurlu bu konuda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim durumun aynısı lehimi kopmuştu fakat bende bir tuş değil alt tarafta ki tüm tuşlar gitti imha ettim zaten klavyeyi
Pcb'ye bakınca tuşların hiç bir bağlantısı olmadığı görülüyor , bence size gelen ürün iade vb. olabilir.

başka birinin imha görseli at

Son durumlar nedir ne oldu arkadaşlar?

Yunexpress eskisi gibi çalişacak mı?

Ben bu enter'ın çalışmamasını yazılımsal düşünmeye başladım
Yani bir süre sonra çalışması falan nasıl update ediyoruz biz bunu

Ekranda o kadar uğraşarak yaptığım yazı gitti ben böyle vaziyetin gelmişini seveyim

Soketi lehimledim ama yine algılamıyor. Bu arada bataryanın hızlı bitmesi kablonun soketten çıkmasından kaynaklanabilir , soketleri kendim taktıktan sonra şarj daha yavaş azalıyor gibime geldi. Klavyenin içinde 2x5000 mah batarya var.

Geri