❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Kendimiz test edip yollayacağız demişler ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinemez siparişlerin çoğunu sorunlu yollayan firmadan her şey beklenir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavyeyi pcb dışında içini tamamen boşalttım bakalım imha maili gelsin suya sokarak imha edeceğim.
Vallahi hocam bari yazsalardı sorunlu diye de öyle alsaydık yani. Böyle de kendi paramızla rezil oluyoruz.

Vallahi hocam bari yazsalardı sorunlu diye de öyle alsaydık yani. Böyle de kendi paramızla rezil oluyoruz.
Hem 40-50 gün kargo bekleyerek rezil olduk hem de beklediğimiz klavyeler çoğunlukla bozuk çıktı yani denecek bir şey yok ya.

Bende de B ve \ tuşu çalışmıyor. Kutudan da ne keycaps ne switch çıktı, siyah versiyonunu almıştım.

İşin garibi kutudan çıkartıp denediğimde çalışıyordu bu tuşlar. Sonradan bozuldu.

benım klavye sorunsuz cikti sansliyim sanirim biraz. foruma bakmadan keycaps degisimi falan da yapmistim :). burada yazilanlari gorseydim kesinlikle bulasmazdim keycaps degisimine. ama butun keycapsleri degistirmeme ragmen halen bir sikinti yasamis degilim. sikinti yasayan arkadaslara gecmis olsun.

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    167.3 KB · Hit: 63
Bende de B ve \ tuşu çalışmıyor. Kutudan da ne keycaps ne switch çıktı, siyah versiyonunu almıştım.

İşin garibi kutudan çıkartıp denediğimde çalışıyordu bu tuşlar. Sonradan bozuldu.
B tuşunun olduğu sıra komple gitti. İade değişim vs. neyse onu isteyeceğim artık bir de bunun tamiriyle mi uğraşacağız.

benım klavye sorunsuz cikti sansliyim sanirim biraz. foruma bakmadan keycaps degisimi falan da yapmistim :). burada yazilanlari gorseydim kesinlikle bulasmazdim keycaps degisimine. ama butun keycapsleri degistirmeme ragmen halen bir sikinti yasamis degilim. sikinti yasayan arkadaslara gecmis olsun.
Bence iyi bir dene, sende de sorun olabilir farketmemis olabilirsin TXT belgesi aç ve tüm harflerr bas bakalim alt tab yap falsn winfows bas delete bas sil hepsini detayli dene

rastgele bir klavye indirimi konusu 423 sayfa mesajla birkaç aydır anasayfada.

KB884L alacaktım da bu düşündüeüyor şimdi "mal mıyım" Diye

Pinlerin girdiği kısımları tam göremiyorum ama uçlu kalemle genişletip dene bende tam delinmediği için algılamıyordu genişletince çalışmaya başladı sizin ki de bazen çalışıp bazen çalışmıyordu demiştiniz yanlıl hatırlamıyorsam ondan dolayı olabilir
Dur hocam tekrar çekip atayım.

sürat kargo bi bende mi bu kadar kötü çalışıyor ? 1 haftadır gezdiriyorlar kargoyu hala teslim alamadım

Bence iyi bir dene, sende de sorun olabilir farketmemis olabilirsin TXT belgesi aç ve tüm harflerr bas bakalim alt tab yap falsn winfows bas delete bas sil hepsini detayli dene
denedim hocam hicbir sorun yasamadim henuz. 2-3 gun sonra bende patlayabilirim ama hic guvenmiyorum klavyeye :). herkes sorun yasamis neredeyse.

Geri