❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Bana gümrük ile ilgili örnek mail atarmısın özelden veya burdan bunu alıcam yakın zaman da kupon vb indirimler olucak mı acaba https://epomaker.com/products/epomaker-ek75-kit?_pos=2&_sid=e39596139&_ss=r
Hocam en neti chatgpt'ye yazdırmak. İndirim konusuna gelirsek Ağustos ayının 3.haftası back to school indirimleri olacak diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi modeli tercih ettin hocam
Ekstra 19 dolar ödeyerek Ak820 Pro'yu tercih ettim. Aula F75 ile tek farkı sadece Ekranı olması geldiğinde test ederim hangisini beğenirsem kullanırım.

Hocam en neti chatgpt'ye yazdırmak. İndirim konusuna gelirsek Ağustos ayının 3.haftası back to school indirimleri olacak diye biliyorum.

Ekstra 19 dolar ödeyerek Ak820 Pro'yu tercih ettim. Aula F75 ile tek farkı sadece Ekranı olması geldiğinde test ederim hangisini beğenirsem kullanırım.
Yanwen kargoyu da ekleyimmi ?

EK75 kit hakkında düşüncelerin varmı? yaklaşık 53 dolara denk gelicek.

EK75 kit hakkında düşüncelerin varmı? yaklaşık 53 dolara denk gelicek.
Alınır alınmasına da 70 dolar üstü ürünler ekspres kargo ile gönderilmek zorunda diye biliyorum hasar alma kaybolma gibi durumlardan dolayı , ekstra kargo ücreti çıkabilir.

benim de klavye gitti vv tuşu baSAMIYO SDFAGSDGA
ÇOZUMU bulan var mı ya da yenisi istemek için ne yapmam lazım nereye yazmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

Ajazz ak820 pro aldım.

Tabii olabilir hocam , beğenmezsem en kötü satarım daha iyisini alırım. Piyasada bilinen bir ürün o yüzden alıcısı var.
yazdım hocam kanıt istediler şimdi onu atıyorum ondan sonramı klavyeyi istiyoruz kaanıtla beraber istesem olurmu

Geri