❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

dağıtıma çıktı benimki ulaşır 1 2 saate elime bakalım değişim ürününü cidden test ediyolar mı

Son düzenleme:
elime ulaştı ilk izlenimde sorun yok geçenki gibi tuşlar çıkıkta gelmedi ama ilk sipariştede 1 saat kullandıktan sonra gitmişti bakalım

Değişim ürünü soeunlu çıkarsa ne yapacaz
Üstad bu sefer yazarsın bu üründe sıkıntılı çıktı ya değerinde bir ürünle değişimini yapalım ben daha dynatab istemiyorum şeklinde ya da tamamen iade talep edebilirsin yine imha isterler suya sokarsın sende aynı şekilde klavyeyi en azından switch keycap gibi şeyler elinde kalır bedavadan yedek parçan olmuş olur böyle düşünebilirsin

Ne kronik klavyeymiş be benimkide 7 bin devirde giden ferrarinin benzin göstergesi gibi anında bitiyor şarjı asla kablosuz kullanılmıyor

Ne kronik klavyeymiş be benimkide 7 bin devirde giden ferrarinin benzin göstergesi gibi anında bitiyor şarjı asla kablosuz kullanılmıyor
Bataryanın soketi çıkmış olabilir , kontrol edebilirsin.

1 saat kullandım 5 şarj düştü ilk klavyede 10 dakikayı bulmuyodu 5 düşmesi için bu şu anlık problemsiz gibi bakalım

Üstad bu sefer yazarsın bu üründe sıkıntılı çıktı ya değerinde bir ürünle değişimini yapalım ben daha dynatab istemiyorum şeklinde ya da tamamen iade talep edebilirsin yine imha isterler suya sokarsın sende aynı şekilde klavyeyi en azından switch keycap gibi şeyler elinde kalır bedavadan yedek parçan olmuş olur böyle düşünebilirsin
Bezdirdi baya bı klavye aldık 2 aydır kullanmadık

Geri