birdaha hata olmaması açısından test ederler sanırımdağıtıma çıktı benimki ulaşır 1 2 saate elime bakalım değişim ürününü cidden test ediyolar mı
Yok sözde test ediyoruz diyorlar değişim ürünü de sorunlu gelen arkadaşlar var.birdaha hata olmaması açısından test ederler sanırım
ben vterato alacam kafam rahat videoyu 2. defa istediler attımYok sözde test ediyoruz diyorlar değişim ürünü de sorunlu gelen arkadaşlar var.
UKLast mil kodu nasıl başlıyor bende WWETA son iki harf de YQ
Üstad bu sefer yazarsın bu üründe sıkıntılı çıktı ya değerinde bir ürünle değişimini yapalım ben daha dynatab istemiyorum şeklinde ya da tamamen iade talep edebilirsin yine imha isterler suya sokarsın sende aynı şekilde klavyeyi en azından switch keycap gibi şeyler elinde kalır bedavadan yedek parçan olmuş olur böyle düşünebilirsinDeğişim ürünü soeunlu çıkarsa ne yapacaz
Bataryanın soketi çıkmış olabilir , kontrol edebilirsin.Ne kronik klavyeymiş be benimkide 7 bin devirde giden ferrarinin benzin göstergesi gibi anında bitiyor şarjı asla kablosuz kullanılmıyor
Bezdirdi baya bı klavye aldık 2 aydır kullanmadıkÜstad bu sefer yazarsın bu üründe sıkıntılı çıktı ya değerinde bir ürünle değişimini yapalım ben daha dynatab istemiyorum şeklinde ya da tamamen iade talep edebilirsin yine imha isterler suya sokarsın sende aynı şekilde klavyeyi en azından switch keycap gibi şeyler elinde kalır bedavadan yedek parçan olmuş olur böyle düşünebilirsin
Hala bir problem var mı hocam1 saat kullandım 5 şarj düştü ilk klavyede 10 dakikayı bulmuyodu 5 düşmesi için bu şu anlık problemsiz gibi bakalım