Benim 17:00 sağlayıcı tarafından toplandıdan sonrası güncellenmedi. Arastan mesaj gelmiş miydi
Bana sms gelmedi , aras kargo uygulaması üzerinden e-ticaret gönderisini işaretleyerek track ettim çıktı.Benim 17:00 sağlayıcı tarafından toplandıdan sonrası güncellenmedi. Arastan mesaj gelmiş miydi
Store credit ile de kupon kullana biliyorsunGift code isteyip yeni hesapta kullanacaksın hocam gift code ödeme yöntemi diye geçtiği için indirim kodu da kullandırtıyor ben öyle yaptım. Store Credit değil ama Gift Code bilginiz olsun.
Bende e-ticaret seçince de sonuç bulunamadı diyor.Bana sms gelmedi , aras kargo uygulaması üzerinden e-ticaret gönderisini işaretleyerek track ettim çıktı.
Benim klavye geçen haftadan beri gümrükte hala çıkmadı. 2 hafta oldu unuttular herhalde.
Aras’ı aradım takip kodu vermeden kontrol edemiyoruz dedilerArasa verilmiş, takip kodunu içeren mesaj bana da gelmedi. Bugün gelir diye umuyorum.
Senin ki benden gerideydi öne geçmiş garip valla
Şimdi elime ulaştı aula F75'den çok daha kaliteli , gelince satarım diyordum ama satmak pek mantıklı gelmedi.Aras’ı aradım takip kodu vermeden kontrol edemiyoruz dediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Senin ki benden gerideydi öne geçmiş garip valla
F75 max almıştınız değil mi sizŞimdi elime ulaştı aula F75'den çok daha kaliteli , gelince satarım diyordum ama satmak pek mantıklı gelmedi.
Evet , yaklaşık 61 dolara geldi.F75 max almıştınız değil mi siz
Eğer bu sıkıntılı geçerse 1000'e geleni satıp geçerim ona
Ne tarz bir gifEvet , yaklaşık 61 dolara geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi klavyenin yazılımını yükledim kendiliğinden yüklenmiş bir gif var , acaba iade ürün mü yoksa Epomaker test edip mi gönderdi ?