Neler Yeni

Türklük üstünlük sebebi midir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,849
İsim
Oğuz
Uygunsuz davranış
Ahahah 2 3 dakika cevaplara güldüm. Neyse bir şey demiyorsak cahilliğimizden değil, mantıkla hareket etmemizdendir. Hiç umrumda değil. Herkes kendini entelektüel münevver ilan edebilir ve çok biliyor gibi boş yapabilir. cahilliğinizle iyi günler dilerim efendim.
Yav kes boş yapma 50 saattir 5 IQ beyninle geveleyip duruyorsun. Yemin ederim beyinsizsin dostum.
Kimseden üstün değiliz demişim. (1) CAHİLLİK
Düz IQ olarak kimseden üstün değiliz, bizden üstünler demişim. (2) CAHİLLİK
Sadece anlatmaya çalıştığım bunlarken, neler zoruna gitmiş olabilir ki cahil diyebiliyorsun.
Ulan a.tal oğlu a.tal, bu ülkede 20 yıldır %50'nin üstünde AKP ile seçiliyorsa nasıl oluyor da IQ'suz olmuyoruz bana anlatır mısın?
2 cümleme kurulup gelip 1 kitap yazı yazıyorsun sonra cevabıma karşılık tek diyebildiğin cahil. S.lak mısın bilader sen?
Gören de sanır ki Osmanlı torunu falan hayırdır ne bu tripler lan.
UIan öyle salakça triplere giriyorsun ki Atatürk yerine sen kurtardın sanki bu milleti.
Ben toplumsal sorunlarımızdan bahsediyorum burada. Diyorum ki trafikte ve sokaktaki saygısızlığım çok kötü, insanlarımız a.tal. Ulan bu cümleleri mantıksız bulabileceğin bir tarafın olması için milliyetçi bir AKP'li den daha düşük IQ'ya sahip olman gerekiyor.
2-3 dakika cevaplara gülmüşmüş at ağızlı seni.
Yemin ederim forum hayatım boyunca daha fazla sinirlenmiş olamam.
Ben toplumumuzun ne kadar kötü olduğunu vurgularken ve üzerine itiraz eden yokken ''Aybar Han'' nickli biri gelip, hayır Türkler daha üstündür diye saçmalayıp duruyor.
Senle kavga eden yokken hiç bir şey anlatmadan bir şeyler anlatmaya çalışıyorsun.
Dostum bak;
İlk itirazında Türkçe öğretmenliği yapıp çelişki görülüyor demişsin
İkinci itirazında hayır Avrupalılar daha fazla ırkçı diye, bak onlar bizden daha IQ'suz diye saçmalamaya çalışmışsın.
Üçüncü itirazında Garip şekilde IQ'muz ülke bazında düşüyor demişsin.
En sonda da yazında başka saçmalıklar var diye kapatmışsın.
Yav bir şeyi tartışmak istiyorsan gelirsin dersinki şurada şurada hatan var ve çözülür ama sen öyle büyük bir gerizekalısın ki benim söylediklerimden farklı şeyler söylemeyip, üzerine neye itiraz ettiğini bilmeden burada cahil mahil diye konuşuyorsun.
Bilader önce neye itiraz ettiğini söyle ondan sonra tartışmaya çalış.
Tam tokatlık adamın tekisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
saçma sapan muhabbetler yapmayın kimse kimseden üstün değildir. yahudiler kendilerine üstün ırk der. herkeside köle yerine koyar bir kısmı hepsi değil onlarda siyonistler tabii ki. biz onlar gibi düşünmüş oluruz. bu yüzden asillik ile üstünlüğü birbirine karıştırmayın.

Alemdaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Görkem Türkgüven
tabii ki de değildir , hiçbir ırk bir üstünlük ya da alçaklık sebebi olamaz

Ecdadını ve ecdadının yaptığı tarihteki gurur duyulacak şeyler ile gurur duymak ve övünmek ise ayrı düşünülmesi gerekir ki bunlar üstünlük ya da yücelik vesilesi değildir

Türk , Kürt , İngiliz, ermeni gibi ırkların tek manası şu ki genetik benzerlik , yaşadığı yer, dünyaya gelmeye vesile olan kişiler vs gibi şeyleri ifade eder

Yani dünyada ki en esassız dava sahiplerinden sayılır ırkçılar , hiçbir esası yok benim annemin,dedemin,atalarımın genleri çok kaliteliydi onun için ben de çok kaliteliyim gibi bir mantıksız fikir silsilesi

Üstünlük ilim ile olur ahlak ile olur insanlığa fayda ile olur

Kısaca Ahlaklı bir Kürt profesör , tecavüzcü bir Türk’e bin defa tercih edilir ve üstündür
Küfürbaz,ahlaksız bir Türk ,edepli bir Arap doktordan yüz defa alçak sayılır
(Doktor ve profesör sıfatlarını ilim sahibine örnek olsun diye ekledim)
Türkün üstünluğü tabikide tarihidir.
Ve bunla övünmesi sadece zoruna gidenlerin
Irkçılık olarak göreceği bir konudur
Türkçülük ne abd emperyalizmi ne rus komunistligi nede alman naziliğidir
Ve ayrıca Ne Mutlu Türküm diyene sözündeki insanları birleştirici bir fikir akımıdır

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
tabii ki de değildir , hiçbir ırk bir üstünlük ya da alçaklık sebebi olamaz

Ecdadını ve ecdadının yaptığı tarihteki gurur duyulacak şeyler ile gurur duymak ve övünmek ise ayrı düşünülmesi gerekir ki bunlar üstünlük ya da yücelik vesilesi değildir

Türk , Kürt , İngiliz, ermeni gibi ırkların tek manası şu ki genetik benzerlik , yaşadığı yer, dünyaya gelmeye vesile olan kişiler vs gibi şeyleri ifade eder

Yani dünyada ki en esassız dava sahiplerinden sayılır ırkçılar , hiçbir esası yok benim annemin,dedemin,atalarımın genleri çok kaliteliydi onun için ben de çok kaliteliyim gibi bir mantıksız fikir silsilesi

Üstünlük ilim ile olur ahlak ile olur insanlığa fayda ile olur

Kısaca Ahlaklı bir Kürt profesör , tecavüzcü bir Türk’e bin defa tercih edilir ve üstündür
Küfürbaz,ahlaksız bir Türk ,edepli bir Arap doktordan yüz defa alçak sayılır
(Doktor ve profesör sıfatlarını ilim sahibine örnek olsun diye ekledim)
Ben bu konuda serbest stil takılıyorum Hem Türk Hem Arnavut olunca kafama göre :D

Laz olsan n'olur Kürt olsan n'olur Cerkez olsan Bosnak olsan benim gibi Arnavut olsan n'olur Türk olsan n'olur

Önemli olan -bana göre- Takvada üstün olmak, İlk Basta iyi bir Müslüman, Daha sonrasında Vatana faydalı, donanımlı bir birey olabilmek.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Mesela günümüzde x ırkından biri y ırkından birini öldürsün. Herkes hemen x ırkının geneli hakkında yorum yapmaya başlar. Konu ne olursa olsun duygulara yenik düşüp ırkın geneli hakkında yorum yapmak hatalıdır.
Üstün ırk değil üstün insan vardır bence. Bu da doğuştan değil sonradan kendini geliştirme ile ilgilidir.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Eskidendi bunun geçerliliği bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
asillik ile üstünlüğün tanımını karıştıranlara ne denebilir ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Kadir Çelik
değildir hatta ırk kavramının çok üstte tutulduğunu düşünüyorum. amerikalı olsam umrumda olmazdı mesela

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,056,383
Üyeler
167,833