Matt Murdock
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,849
- İsim
- Oğuz
Uygunsuz davranış
Yav kes boş yapma 50 saattir 5 IQ beyninle geveleyip duruyorsun. Yemin ederim beyinsizsin dostum.Ahahah 2 3 dakika cevaplara güldüm. Neyse bir şey demiyorsak cahilliğimizden değil, mantıkla hareket etmemizdendir. Hiç umrumda değil. Herkes kendini entelektüel münevver ilan edebilir ve çok biliyor gibi boş yapabilir. cahilliğinizle iyi günler dilerim efendim.
Kimseden üstün değiliz demişim. (1) CAHİLLİK
Düz IQ olarak kimseden üstün değiliz, bizden üstünler demişim. (2) CAHİLLİK
Sadece anlatmaya çalıştığım bunlarken, neler zoruna gitmiş olabilir ki cahil diyebiliyorsun.
Ulan a.tal oğlu a.tal, bu ülkede 20 yıldır %50'nin üstünde AKP ile seçiliyorsa nasıl oluyor da IQ'suz olmuyoruz bana anlatır mısın?
2 cümleme kurulup gelip 1 kitap yazı yazıyorsun sonra cevabıma karşılık tek diyebildiğin cahil. S.lak mısın bilader sen?
Gören de sanır ki Osmanlı torunu falan hayırdır ne bu tripler lan.
UIan öyle salakça triplere giriyorsun ki Atatürk yerine sen kurtardın sanki bu milleti.
Ben toplumsal sorunlarımızdan bahsediyorum burada. Diyorum ki trafikte ve sokaktaki saygısızlığım çok kötü, insanlarımız a.tal. Ulan bu cümleleri mantıksız bulabileceğin bir tarafın olması için milliyetçi bir AKP'li den daha düşük IQ'ya sahip olman gerekiyor.
2-3 dakika cevaplara gülmüşmüş at ağızlı seni.
Yemin ederim forum hayatım boyunca daha fazla sinirlenmiş olamam.
Ben toplumumuzun ne kadar kötü olduğunu vurgularken ve üzerine itiraz eden yokken ''Aybar Han'' nickli biri gelip, hayır Türkler daha üstündür diye saçmalayıp duruyor.
Senle kavga eden yokken hiç bir şey anlatmadan bir şeyler anlatmaya çalışıyorsun.
Dostum bak;
İlk itirazında Türkçe öğretmenliği yapıp çelişki görülüyor demişsin
İkinci itirazında hayır Avrupalılar daha fazla ırkçı diye, bak onlar bizden daha IQ'suz diye saçmalamaya çalışmışsın.
Üçüncü itirazında Garip şekilde IQ'muz ülke bazında düşüyor demişsin.
En sonda da yazında başka saçmalıklar var diye kapatmışsın.
Yav bir şeyi tartışmak istiyorsan gelirsin dersinki şurada şurada hatan var ve çözülür ama sen öyle büyük bir gerizekalısın ki benim söylediklerimden farklı şeyler söylemeyip, üzerine neye itiraz ettiğini bilmeden burada cahil mahil diye konuşuyorsun.
Bilader önce neye itiraz ettiğini söyle ondan sonra tartışmaya çalış.
Tam tokatlık adamın tekisin.