Neler Yeni

TÜRKNET 1 Gigabit İnterneti Anakartım Desteklemiyor

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,714
İsim
Oozdmrsm
hayırlı olsun bende goptayım, türknet bu aralar gopta takılıyor demek ki. Bağlama süreci nasıl oldu hocam önceden internetiniz vs var mıydı? bizde geçmeyi planlıyoruz da
Arıyorsunuz başvuruda bulunuyorsunuz. Diğer internetinizi iptal etmeden kendi internetlerini bağlıyorlar. Sonra sen eski operatörünü iptal ediyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,714
İsim
Oozdmrsm
Arıyorsunuz başvuruda bulunuyorsunuz. Diğer internetinizi iptal etmeden kendi internetlerini bağlıyorlar. Sonra sen eski operatörünü iptal ediyorsun.
Yani böyle diye düşünüyorum.

eneseng34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
enes engin
dün babamla konuştum ne yapıyosan yap dedi faturayıda bana kitledi ama yinede geçim dedim türktelekomu aradım önce taahüt vardı cayma bedelinin ne kadar olcağını sordum müşteri hizmetlerine bu arada müşteri hizmetlerine teknik destek diyip sonra bağlantı kopması falan seç yoksa bağlamıyo ordanda seni cayma bedeli ile ilgilenenlere bağlıyolar ordan fiyatı öğrendim sonra türkneti aradım bozmayın türk telekomu biz size bağlayalım sonra bozun faturayı yollayın ödeyelim dediler 1000 tlnin altı cayma bedelini ödüyolar sonra bugünde geldiler abimle telefonda konuştular kimlik önü arkasını attı abim sonra geldiler kurdular gittiler .

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

eneseng34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
enes engin
laptopu ethernetle kullanıyorum direk ethernetle daha iyi hızlar alıyorum ne yapabilirim wifi kartı almak dışında olmadı en son çare onu alırım

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim de çok bilgim yok ama internette cat 5 10/100mps için cat 6 1 gbit için yazıyordu o a dayanarak söyledim.
bende cat5e kablo var. üzerinde 1000 yazıyor. ama cat 6 almalı bence

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
niye önce türkneti bağlatıyoruz onu tam anlamadım

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Görünüşe göre bilgisayarının ethernet kartı 1000mpbs bağlantıyı desteklemiyor, 1000mpbs harici usb ethernet adaptörü alarak ve 1000mpbs destekli kablo kullanarak sorunu çözebilirsin.

eneseng34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
enes engin
onu bende bilmiyom ama daha iyi knk intsiz kalmıyon
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görünüşe göre bilgisayarının ethernet kartı 1000mpbs bağlantıyı desteklemiyor, 1000mpbs harici usb ethernet adaptörü alarak ve 1000mpbs destekli kablo kullanarak sorunu çözebilirsin.
eyw

Top Bottom