TürkNet altyapı sorgulamada 46mbps gösteriyor ama mahallemizde altyapı yok.

Yiğit Beren

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,785
Screenshot_31.png
,
Ev telefonu ile sorgulama yapıyorum mahallemizde 16mbps max diye biliyorum ama burada böyle gösteriyor bu pakete geçmiş olsak 16 mı yoksa 40 küsür mü olacak internetimiz?

VDSL tam olarak ne oluyor?
tam bilmiyorum yanlış bir şey anlatmak istemem ama telefonla adsl oluyordu vdsl ise direkt evin net kutusundan aldığın için neti 100e kadar alabiliyorsun umarım yanlış değildir böyle biliyorum

Var diyorsa vardir

Var diyorsa vardırdan emin olamadığım için buraya soruyorum hocam:)
yani dostum orda öyle diyorsa muhtemelen alacaksın fazlasını bilmiyorum bana 82 diyor alabiliyorum o kadar ama 35 kullanıyorum

yani dostum orda öyle diyorsa muhtemelen alacaksın fazlasını bilmiyorum bana 82 diyor alabiliyorum o kadar ama 35 kullanıyorum
Bir arayıp konuşursam bana net bilgi verirler mi? Daha sonrasında pakete geçip yine aynı hızı almak istemiyorum.

Bir arayıp konuşursam bana net bilgi verirler mi? Daha sonrasında pakete geçip yine aynı hızı almak istemiyorum.
telefondan mı kullanıyorsunuz neti
detayları anlatarak doğru bilgiyi alırsınız

En doğru bilgiyi Telekom'un sorgulama sisteminden alirsiniz. Bir bayiyle gorusun sorgulasinlar.

En doğru bilgiyi Telekom'un sorgulama sisteminden alirsiniz. Bir bayiyle gorusun sorgulasinlar.
Şuan türk telekomdayız ve durum gerçekten berbat 16mbps fakat 8 alıyorum. Şimdi anlaşam bitti değiştirmek istediğimi söyledim babama bir araştır dedi aklıam burası geldi.

Geri