Neyse ki azalıyor umarım yakında biter güzel projelerim var gelecek içinAynen öyle hem dua ediyorlar bitsin diye bir bakıyoruz coronadan önceden hiç farkı yok baksana.Gerçekten yazık
Bini ben bi deneyeyim zaten taahütsüz beğenmezsek çıkarız biz net karar türknete geçeceğizKanka ben türknet önermiyorum. Bugün iptal ettirdim ve Millenicom a geçtim kurulum bekliyorum. Şikayetvar sitesinden türknet hakkındaki şikayetlere ve çözülmüşler mi onlara bak öyle karar ver derim.
İnşallah diyelimNeyse ki azalıyor umarım yakında biter güzel projelerim var gelecek için
Hocam o zaman sana şöyle söyleyeyim. Ben türknetten Millenicom a geçiş yapmak istediğimde Millenicom geçiş sağlayamadı. Nedeni ise türknetin müşterilerine tanımladığı devre numarası. Devre numaraları genelde 10 haneli oluyor ve geçişlerde o 10 haneli devre numarası kullanılarak geçiliyor. Türknet kendi müşterileri başka operatörlere geçiş yapmasınlar diye İnterneti altyapısını kullandığı Türk Telekom dan değil kendi portundan veriyor ve devre numarasını 9 haneli olarak tanımlıyor. Bunu yapınca da diğer operatöre geçmek istediğinizde operatörler devre numaranız 9 haneli olduğu için sizin yerinize türknetten aboneliğinizi iptal edemiyor. Siz kendiniz iptal ettirmek zorunda kalıyorsunuz. Kendiniz iptal ettirmek istediğinizde ise türknet ne yapıp edip sizi vazgeçirmeye çalışıyor. Bilin istedim.Bini ben bi deneyeyim zaten taahütsüz beğenmezsek çıkarız biz net karar türknete geçeceğiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilgiler için teşekkür ederim ama bir yandan da 120 TL’yi ödedikleri için geçiyorum gene de sağolHocam o zaman sana şöyle söyleyeyim. Ben türknetten Millenicom a geçiş yapmak istediğimde Millenicom geçiş sağlayamadı. Nedeni ise türknetin müşterilerine tanımladığı devre numarası. Devre numaraları genelde 10 haneli oluyor ve geçişlerde o 10 haneli devre numarası kullanılarak geçiliyor. Türknet kendi müşterileri başka operatörlere geçiş yapmasınlar diye İnterneti altyapısını kullandığı Türk Telekom dan değil kendi portundan veriyor ve devre numarasını 9 haneli olarak tanımlıyor. Bunu yapınca da diğer operatöre geçmek istediğinizde operatörler devre numaranız 9 haneli olduğu için sizin yerinize türknetten aboneliğinizi iptal edemiyor. Siz kendiniz iptal ettirmek zorunda kalıyorsunuz. Kendiniz iptal ettirmek istediğinizde ise türknet ne yapıp edip sizi vazgeçirmeye çalışıyor. Bilin istedim.
İlla da geçeceğim diyorsan eğer yapa altyapısından alma İnterneti vae altyapısından al daha çok verim alırsın.Bilgi
bilgiler için teşekkür ederim ama bir yandan da 120 TL’yi ödedikleri için geçiyorum gene de sağol
Bağlandım ben geçen 444 1 444 denArıyorum hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine bağlanın diye bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pek bilgim yok![]()
ben türknetten bahsediyorum kankamBağlandım ben geçen 444 1 444 den
dediğinden bir şey anlamadımİlla da geçeceğim diyorsan eğer yapa altyapısından alma İnterneti vae altyapısından al daha çok verim alırsın.