Yusuf Doygunbaş
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
140+100[x3] diyor 3 ay fazladan 100 tl mi ı
Ödiceğim
Ödiceğim
Kurulum ücreti o. 3 aya taksit yapıyor140+100[x3] diyor 3 ay fazladan 100 TL mi ı
Ödiceğim
Bu arada gigafiberin hayırlı olsun. Şanslı adamsın vesselam140+100[x3] diyor 3 ay fazladan 100 TL mi ı
Ödiceğim
GigaFiber’de kurulum ücreti alınmıyor eğer gigafiber bağlatılıyorsa. Benden almadılar.140+100[x3] diyor 3 ay fazladan 100 TL mi ı
Ödiceğim
Kurulum ücreti sıfırdan bağlatınca genelde oluyor. Ama başka operatörden geçince ücret almıyorlarGigaFiber’de kurulum ücreti alınmıyor eğer gigafiber bağlatılıyorsa. Benden almadılar.
Gigafiberde farklı mı bilmiyorum, genel konuştumKurulum ücreti sıfırdan bağlatınca genelde oluyor. Ama başka operatörden geçince ücret almıyorlar
Turkcell kullanıodum kardeşimdaha önceden ne kullanıyordun kardeş bunu kullanmaya sen iten nedir
SaollKurulum ücreti o. 3 aya taksit yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada gigafiberin hayırlı olsun. Şanslı adamsın vesselam
orda kaç para ödüyordun kardeş ya bende türknet geçecektim aslında ama türk telekomda kalıp hızımı yükselttim memnunum şuanTurkcell kullanıodum kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Saoll
Orda 130 ödüyodum ama hiç iyi değildi kardesimorda kaç para ödüyordun kardeş ya bende türknet geçecektim aslında ama türk telekomda kalıp hızımı yükselttim memnunum şuan
alıyolar hocam, 300 tl imiş faturaya yansıtılacakmış 100x3 şeklindeGigaFiber’de kurulum ücreti alınmıyor eğer gigafiber bağlatılıyorsa. Benden almadılar.
Benden almamışlardı da o açıdan yazdım.alıyolar hocam, 300 TL imiş faturaya yansıtılacakmış 100x3 şeklinde
nassıı yaBenden almamışlardı da o açıdan yazdım.
Arkadaşını getir kampanyasını unutmayın.140+100[x3] diyor 3 ay fazladan 100 TL mi ı
Ödiceğim