Neler Yeni

Yardım TurkNet çok pahalandığı için yeni bir ISS arayışındayım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Tabii ki de, yalnız dediğim gibi sanırsam bir ayar yapmaları gerekiyor. Modemdeki ve sorgulama siteleri üzerindeki değerler sürekli değişiyor. TT'deki adam kesinlikle altyapınız "100 Mbps destekliyor." dedi.

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taahhüt konusunda ben de gerçekten aynısını düşünüyorum. TurkNet de zamanında ucuzdu.

Değerlere baktım fakat zaten orada yazan değer de aldığım hız ile sabitlenmiş durumda. Yani 50 Mbps hız paketi tanımlıyorlarsa altyapımın desteklediği hız da aynı doğrultuda oluyor. Benim kullandığım bütün ISS'lerde durum aynı şekildeydi.
50Mbps bile vermiyor şuan, 45Mbps geliyor modeme. Hat değerlerin pek iyi değil. 50Mbps idare eder de bu altyapıya en uygun hız 35Mbps olur öyle diyim.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,953
İsim
Emre Zengin
Tabii ki de, yalnız dediğim gibi sanırsam bir ayar yapmaları gerekiyor. Modemdeki ve sorgulama siteleri üzerindeki değerler sürekli değişiyor. TT'deki adam kesinlikle altyapınız "100 Mbps destekliyor." dedi.

Alıntıyı görüntüle
Değerler normal indirmede en fazla 46 Mbps destekliyor. Yükleme de 23 Mbps. Hat değerleri değişmez diye biliyorum siz 300 metrelik uzaklıktaki santrale bağlısınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OB
Selamlar,

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Ben halihazırda altyapıma göre tanımlanmış 50 Mbps TurkNet paketi kullanmaktayım. Bu paket için 170 TL gibi bir rakam ödüyorum.

Ben de geçenlerde düşündüm ve belki de HiperNet yani FTTN(VDSL 2+) altyapıya sahip evim için daha iyi bir internet bulabilirim diye düşündüm.

Şu an araştırmalarıma göre F/P olarak Vodafone 50 Mbps ve GIBIRNet 100 Mbps internet görmekteyim. Şu an ödediğim ücretten biraz daha makul fiyatlara bildiğiniz, duyduğunuz internet paketleri varsa önermenizi rica edeceğim. Hem de index alıcak bu konu üzerinden diğer arkadaşlarım da faydalanabilir. Kendi tecrübelerinizi ve fikirlerinizi de belirtmeyi unutmayın, lütfen.

İyi günler.
Vodafone kullanıyorum 81 TL 100mb indirme 20 MB yükleme ben herkese Vodafone öneririm

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Selamlar,

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Ben halihazırda altyapıma göre tanımlanmış 50 Mbps TurkNet paketi kullanmaktayım. Bu paket için 170 TL gibi bir rakam ödüyorum.

Ben de geçenlerde düşündüm ve belki de HiperNet yani FTTN(VDSL 2+) altyapıya sahip evim için daha iyi bir internet bulabilirim diye düşündüm.

Şu an araştırmalarıma göre F/P olarak Vodafone 50 Mbps ve GIBIRNet 100 Mbps internet görmekteyim. Şu an ödediğim ücretten biraz daha makul fiyatlara bildiğiniz, duyduğunuz internet paketleri varsa önermenizi rica edeceğim. Hem de index alıcak bu konu üzerinden diğer arkadaşlarım da faydalanabilir. Kendi tecrübelerinizi ve fikirlerinizi de belirtmeyi unutmayın, lütfen.

İyi günler.
Büyük ihtimal Abdullah abi video paylaşacak "görüşürüz türkonet" diye bir hikaye atmıştı instagrama.

Shaco

80+ Bronze
Hangisi için sormuştunuz, acaba? Alıntılama yaparken istediğiniz mesajı bırakıp, diğerlerini silebilirsiniz.

Eğer GIBIRNet için sorduysanız 110 TL, TT ise iki-üç katı farkıyla aynı hızı sunuyor.
Gıbırnet için sormuştum.Bende turknet kullanıyorum da değiştirmeyi düşünüyorum.

Mert.k

80+ Bronze
Selamlar,

İyi günler.
Vodafone a bulaşma hocam 50 yalan max 25 30 alırsın

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Cengiz Han
Ben de yeni arayış içerisindeyim. 170 TL fatura mı olur. 2 ayda %70 zam.

Microsoft

80+ Bronze

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

p04w04p5

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk
Instagram
subsonicreal
Discord
rea#2047
Gıbırneti önermiyorum.. 3 arkadaş geçtik hepimiz farklı şehirlerdeyiz aynı anda aynı sorunları yaşadık. Yaşamadığımız sorun kalmadı. Kurumsallıktan bi haber bir firma. Tekrar eski kullandığımız firmalara dönüş yaptık.
Yaşadığınız sorunları öğrenebilir miyim? GIBIRNet konusunda ben de böyle şeyler duymuştum ama memnun olanlar da var. Düşüncelerinizi öğrenmek isterim.

50Mbps bile vermiyor şuan, 45Mbps geliyor modeme. Hat değerlerin pek iyi değil. 50Mbps idare eder de bu altyapıya en uygun hız 35Mbps olur öyle diyim.
Evet, hocam. Modem hat değerlerine göre o hızları almam gerekiyor. Bunu ben de biliyorum lakin yine de bir fikir alışverişi yapmak istedim.

Gıbırnet için sormuştum.Bende turknet kullanıyorum da değiştirmeyi düşünüyorum.
Anladım hocam.

Ben de yeni arayış içerisindeyim. 170 TL fatura mı olur. 2 ayda %70 zam.
Evet, 85 TL civarı ile başladığım TurkNet macerama 170 TL olarak devam ediyorum. Bu fiyata, bu hız olunca insan sorguluyor.

Vodafone a bulaşma hocam 50 yalan max 25 30 alırsın
Aynı sorunları kullanan arkadaşlarım da söylüyor. Gecikme değeri de cabası ama yine de ele almak istedim.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Gıbırneti önermiyorum.. 3 arkadaş geçtik hepimiz farklı şehirlerdeyiz aynı anda aynı sorunları yaşadık. Yaşamadığımız sorun kalmadı. Kurumsallıktan bi haber bir firma. Tekrar eski kullandığımız firmalara dönüş yaptık.
Ben yaşamadım

Mert.k

80+ Bronze
Yaşadığınız sorunları öğrenebilir miyim? GIBIRNet konusunda ben de böyle şeyler duymuştum ama memnun olanlar da var. Düşüncelerinizi öğrenmek isterim.

Evet, hocam. Modem hat değerlerine göre o hızları almam gerekiyor. Bunu ben de biliyorum lakin yine de bir fikir alışverişi yapmak istedim.

Anladım hocam.

Evet, 85 TL civarı ile başladığım TurkNet macerama 170 TL olarak devam ediyorum. Bu fiyata, bu hız olunca insan sorguluyor.

Aynı sorunları kullanan arkadaşlarım da söylüyor. Gecikme değeri de cabası ama yine de ele almak istedim.
25 ti 10 aldık sonra 8 e düştü adamları aradık müşteri hizmetlerindeki lavuk benim evde 50 var max 20 alıyorum sizinki normal dedi bende bağırdım dedim o zaman neden 25 parası ödüyorum dedim sonra beyfendi lütfen bagirmayin falan dedim bırakıyorum 3 hat var üstüme dedim hepsini iptal ettiriyorum dedi indirim yapalım olayına girdi mecubur kabul etttim taahhüt vardı bitince iptal ettirdim hemen

p04w04p5

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk
Instagram
subsonicreal
Discord
rea#2047
25 ti 10 aldık sonra 8 e düştü adamları aradık müşteri hizmetlerindeki lavuk benim evde 50 var max 20 alıyorum sizinki normal dedi bende bağırdım dedim o zaman neden 25 parası ödüyorum dedim sonra beyfendi lütfen bagirmayin falan dedim bırakıyorum 3 hat var üstüme dedim hepsini iptal ettiriyorum dedi indirim yapalım olayına girdi mecubur kabul etttim taahhüt vardı bitince iptal ettirdim hemen
Bu şekilde cevap vermesi bile çok ironik olmuş. Bu hız olaylarını üst komşum tamamen yaşıyordu. Oyunlarda da ben 8 Mbps internet ile 12 ping alırken onunki de 24 Mbps ile 300 altına inmiyordu.

Değerli cevabınız için teşekkür ederim.

Top Bottom